Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.10.22 0 0 2090

5x05 Megnéztem!

Háááát. Ez a rész kimondottan jó lett volna, ha kimarad belőle 13. Ez van, a karakter továbbra is erőtlen, érdektelen, lapos, és ez elég nagy telejsítmény úgy, hogy haldoklik, és közben azt műveli, amit, de valamit nagyon elcsesztek vele, mert továbbra sem tud érdekelni. NEM. ÉRDEKEL. Semmi vele kapcsoaltban, és már megint az van, hogy túl okos, és még ez az önpusztító életmód sem tudta érdekessé tenni...És amíg a háttérben marad, elviselem, de egy rá épülő rész, úgy, hogy szinte minden jelenetben benne van? Nagyon rossz ötlet. Már a falat kapartam, amikor megláttam a búbánatos fejszerkezetét. Ki vele a kedvenc sorozatomból, de rögtön.

DE. House és Wilson mindent visz. Két jelenetük űberelte az epizód összes többi részét, Jimmy hogy beszívatta! GÓL. :) Zseniális, House meg hogy örült már, you're back, LOL. És ami még nagyon ütött, az House lefagyott feje a végén. :) Azt kétszer is megnéztem egymás után, HATALMAS. If you're happy, I'm...

Mindegy, ez átkötő rész volt, én már csak a jövő heti részért élek, az maga lesz a Mennyország. :) TUDOM.