Törölt nick Creative Commons License 2008.10.22 0 0 7101

Nemtudom,hogy milyen a gyári olaj az 1es 1.9tdi 90lovas octáviába, de amikor megvettem még pár évvel ezelőtt a kocsit, bementem a skodába hogy kérek olajat a kocsimba és az eladó ezt adta volna.10w30! ezt biztos. a kezemben volt. A márkára már nem emlékszem talán castrol volt. ekkor döntöttem el,hogy annyi pénzért inkább veszek bele máshol egy totál quartz 9000et(5w40).4 évig ezt használtam ,nem volt vele semmi bajom.  Később egyszer még rákérdeztem az olajra és újra ugyan azt az olajat akarta adni.  a könyvbe is valami 10w30at ír nekem.  a 2es octáviába már biztos hogy 5w valahányas van gyárilag. De ez 10w30al jött ki gyárilag a papírjai szerint.

Meg  is  kérdeztem az eladótól a skodába és ő mondta hogy jó bele az 5w40is csak mivel hígabb lehet hogy egy kicsit enni fog belőle(nem ette hála az égnek).

A 10w60at sem eszi.  ezt is kérdeztem egy olajokkal foglalkozó faszitól,és azt mondta,hogy arra a bizonyos első számra kell odafigyelni hogy 10es vagy 5ös vagy 0ás.  a másik számra azt mondta,hogy ha nagyobb akkor az csak jobb. 

hülyeséget beszélt volna?

Előzmény: stevie wonder (7089)