sagia Creative Commons License 2008.10.22 0 0 19298

Szia!

Véleményem szeirnt nyugodtam vállaljátok be a kinti polgári szertartást! Nem fog leszarni egy madár sem!:)) Nekünk szeptemberben volt az esküvőnk, délelőtt még esett az eső, és az is igaz, hogy délután fújt a szél, de a násznép tudta, hogy kint lesz a ceremónia (erre időben felkészítettük Őket), így nem is volt semmi probléma. Szerintem sokkal szebb és hangulatosabb a természetben.

Felszolgálás, meg hasolnó témák: Nem vendéglátásban dolgozom, csak a saját tapasztalatomat mondom el. Azt én is jó ötletnek tartom, hogy a leves legyen tálalva hagyományosan, a főétel meg svédasztalosan. De nálunk azért elő jött problémaként, hogy a leveses tányér az asztalon volt (és nem volt 50 fok meleg), ezért a tányér tényleg hideg volt. Ezen sajnos nem lehet tányér melegítővel sem segíteni. (a tálban a leves tűzforró volt).

Még most is azt mondom, hogy azt vegyétek alapul ami Nektek fontos. A násznép vagy elfoadja, vagy nem. (ha nem az se baj):)))

Ruha proba: igen, fontos hogy mozogjál benne ott a szalonba. Én például pántos-ujjas ruhát akartam. Volt olyan ruha, amiben nem birtam felemelni a kezemet. Én pedig táncolni akartam benne - megjegyzem nem ez lett a kiválasztott:)) Ettől függetelnül, ha fűzös a ruha garantáltan 8-10 óra múlva már nem a legkényelmesebb! Én úgy indultam neki, hogy olyan kár, hogy le kell majd vennem, de a menyasszony tánc végén nagyon örültem, hogy levehettem.

Ne aggodjatok! Hidd el mindneki segítei fog, hogy a végén úgy sikerüljön ez nap, hogy Nektek felejthetetlen élmény legyen! És a papunk azt mondta, hogy egy esküvőn nem eshet az eső! :)))