Törölt nick Creative Commons License 2008.10.22 0 0 4250
uhh.. jo draga, de azert jo lesz az. :-) En Mo-n 3000 forintot fizettem havonta az edzesekert, heti 2x2 oraban, es 300 forintot a palyaert/ora. De ez itt lehetetlen es nem eri meg osszehasonlitani. A munkatarsaim 5 (!!!!) eurot fizetnek / fo a fociert, es az szerintem nagyon sok, ha belevesszuk hogy 10 emberrol van szo, es az is csak egy palya...
Bar mindig attol fugg hogy van-e oltozo, ilyesmik. Mert a palya maga az nem er meg 50 eurot, de ha a 10 ember mar zuhanyozik is, akkor lehet hogy a vizdij is benne van, hehehehe...

Quilla, te jarsz tornazni, nem? Milyen feltetelekkel van es mennyi a havi dija? Itt tulnyomo tobbsegben franchise cegek vannak (www.vivafit.pt peldaul), akik egy alkalmat ingyen adnak kiprobalni, vagy epp kettot, es utana szerzodest akarnak alairatni. A szerzodes 1 evre szol, débito directo azaz a bankszamlarol vonjak a havidijat es igy kerul 45 euroba havonta. Ha nem irsz ala szerzodest, akkor ez megdobodik egy 10-20 euroval havonta, es ha alairtad a szerzodest akkor nagyon nehez belole kilepni. Altalaban az orvosi igazolast fogadjak el, ha az orvos kifejezetten azt irja hogy a betegnek nem ajanlatos/karos a mozgas, amit ugye ritkan irnak fel orvosok, hehehe...
En ezert dontottem ugy hogy otthon tornazok, hely van, idoben sokkal kivitelezhetobb. Raadasul nem szeretem ezeket a komunneket ahol az adataidat felteszik a wall of fame/wall of shame-re, es mindenki "drukkol" meg megfigyel... Szerintem vannak olyan emberek akikre ezek hatranyosan hatnak, pl. ram is. En nem tudom felvillanyozni magam azon hogy a KisMarika fogyott 5 kg-t a honapban, a tornanak koszonhetoen, ha en csak 2kg-t fogytam peldaul...

Ooo, mindjart at is kerhetjuk ezt a topicot a Sport reszbe :DDDD
Előzmény: Magdi0106 (4249)