Alex Raps Creative Commons License 2008.10.22 0 0 90

Nekem ne mond hogy nem, mert a médiában dolgoztam. A két legnagyobb - és legnézettebb - kereskedelmi csatorna egyértelműen a kezükben van. De csak nézz meg egy fidesz naggyűlést, hogy ezeken a csatornákon hogyan jut el hozzád. Mondom a koreográfiát:

- felülnézet (heli) tömérdek ember

- vágás árpádsávos zászlóedő, fenyegetően kiabáló tömeg

- vágás Viktor lendületesen beszél ügyes vágásokkal hangsúlyozva Hitleres párhuzamot

- vágás árpádsávos zászlóerdő, zsidózás, fenyegető hangú kiabálások majd megint buzizás és zsidózás

- vágás lendületesen szófordulatozik Viktor

- vágás felülnézet (heli v. háztető) tömeg

- vágás ismét árpádsávos zászlóerdő, ordítozás

Ez persze néhány mp-ben miközben többször hangsúlyozásra kerül hogy FIDESZ, meg tüntető tömeg.

Na most ehhez képest én még fidesz gyűlésen nem léttam árpádsávos zászlóerdőt és igaz hogy egy két hülye valóban zsidózik, de azt egy ekkora tömegben - igaz nem ordibálva - a metrón is megteszik emberek. Ráadásul ott kint a naggyűlésen abban a zajban ez nem is hallható. Szóval megy a démonizálás és mindez azért mert balliberális kézben van a sajtó. Úgyhogy a sajtó nálunk akkor lesz független amikor az MTA lesz a tulajdonosa és ezek mellett a működését napi szinten 10 alkotmányjogász vizsgálja csatornánként. 

Előzmény: lujo2 (87)