Törölt nick Creative Commons License 2008.10.19 0 0 1141

Hát persze,hogy nem!Fel se tettem!!Adódott közben egy kis probléma,amit már tegnap este is láttam,de nem voltam benne biztos!Tudtam,de nem sejtettem!4 égőláng van vagy minek mondjam a fűtőtérben és abból 1 db.úgy égett,hogy sárga fénye volt.Ilyet már láttam és azt gondoltam,(tudtam)hogy az nem jóó!Aztán reggelre megálmodtam,hogy mit szedjek szét ahhoz,hogy orvosoljam a dolgokat.Hát reggelre kiderült,hogy kezdhetek mindent elölről!

Sürített levegővel belefújtam a kémlelőnyíláson az égőfejekbe aztán összeraktam begyújtottam és rosszabb lett,mint valaha!Mert azt hittem,hogy így megúszom a szerelést.Aztán kiszedhedtem az egész cuccot.Hát kiderült,hogy az előző lakóban beleköltözött a kéménybe a darázs,a fúvókára meg lepetézett a pók!Azt meg ráfújtam a rácsra mikor azt gondoltam,hogy úgy jó lesz!HÁT NEM LETT JÓÓ!Aztán ma délután folytattam és este megittunk a Zasszonnyal egy örömpezsgőt.Kúúú....va jóóóól fűűűűűűűűűűűűűűt!!!!!!!!Holnap vágok egy polcot a mögötte levő tárolóba összerakom(vagy nem),De ettől már használható.

Előzmény: caerleon (1139)