Ancsúr Creative Commons License 2008.10.19 0 0 8793
Brekus, ha emlékszel, én is írtam, hogy nehezen, hónapok alatt rázódtam vissza a dolgozó létbe. Sőt, talán még több is kellett. Mostanában sem sétagalopp, de ennél könnyebb szerintem nem is lesz.
A héten nagyon kimerítettek a benti dolgok, nem tudtam elaludni, hajnalban felébredtem...
Viszont megvettük az első legókat. Bíztam benne, hogy tetszeni fog nekik, a duplo is kedvenc évek óta. Karácsonyi meglepetés már nem lesz belőle, én nem bírtam várni. Gyerekkoromban csak a barátnőmnek volt legója, imádtam. Most végre kiélhetem magam, építettem több szobás lakást, gyerekek meg játszanak vele.
Tartom a heti biciklitúrákat, jóóóó!!!
Zorkáék egyik nap mustot csináltak az oviban, mini préssel. Annyi jó dolgot kitalálnak nekik, örülök, hogy a véletlen oda sodort minket.
Kaptak meghívót az erdő tündérétől... Ezzel kapcsolatban Zorka megkérdezte, hogy ugye vannak dolgok, amiket csak úgy mondok, de én is tudom, hogy az nem igaz.

Múltkor téma volt a verekedés. Volt a bölcsiben egy kisfiú, apja szajkózta neki, hogy védje meg magát, ne legyen mamlasz. Na ebbe úgy belejött, hogy a wc ajtóban álló kislányt hanyatt lökte, mert nem fért el tőle.
Előzmény: levelibeka (8792)