Sziasztok,
Tegnap voltunk dokinál, mert pénteki felülvizsgálatkor kétségbe esett, hogy még nem csináltuk meg a 28. heti UH-t, ehhez képest seperc alatt lezavarta a vizsgálatot, amit először nem is nagyon bántam, mert végülis azt mondta, hogy minden rendben van, korának megfelelők a méretek, a méhszáj is rendben, akkor meg ugye minek ragozni a dolgot, mozizni úgyis megyünk egy hét múlva, most meg láttuk, hogy rendben van a kisfickó, merthogy nagyon is az, mostmár tisztán, kivehetően láttam!!!!
A vizsgálat végén kértem egy képet a baba fejéről, íme:
jó ez az én hibám, mert nem azt mondtam neki, hogy az arcáról kérek, hanem a fejéről, ő honnan is gondolhatta volna, hogy nem egy körröl szeretnék képet :-( De ez még nem lett volna baj, viszont az úrfi méretének rögzítésekor nem volt elég alapos, a mostani adatok:
BDP: 77mm, AC 240 mm, FL 37 mm súly 1370
Első olvasatra hát rendben van, súlyra gyarapodott, a többi meg szám. Megnéztem az előző leleteket is és a következőt vettem észre: 21.hét FL: 37 mm, 25.hét FL: 44 mm, 28.hét FL: 37 mm, na akkor most mi van, visszazsugorodott a kis lábacskája????
gondolom -remélem- csak elírta, mert amikor a gépen mérte korának megfelelő volt, meg csak szólt volna, ha nincs rendben valami. Csak azért bosszantó, hogy figyelmetlen.
Na mindegy egy hét múlva megyünk 4D-re akkor majd tüzetesen átvizsgáltatom.