riska Creative Commons License 2008.10.19 0 0 10488
szar az, aki mondja, ha mar ide jutottunk... latom nem akarod megerteni mirol is szolt, amit irtam. es ugyanazt probalod a fejemhez vagni? :DDD
pedig a vegen harom mondatban osszefoglaltam, probald azt elolvasni ujra, a tobbi csak viccnek szant korites volt. szurka-piszka, smiley-k, tudoood ;)

sosem irtam olyat, hogy en vagyok a mindenkit dicsero, igazsagos fiucska. bar szoktam elismerni, yankeest is, de tenyleg lenyegtelen.
(csak ugy mellekesen, az index keksapkas bekefenntarto nagykovete egyertemuen ahotnyik. nala tobbet nem dicser senki ellenfel csapatot :)))
es sztem van kulonbseg nem hozzaszolas es beszolas kozott is, de ebbe mar tenyleg felesleges belemenni.
viszont ha mar kiemelted, redsox fenyezesemre nem tudnal tul sok peldat hozni sztem szezon kozben. eleve alig irok, tehat mitol uncsi? :DDD egyszeruen nem vagyok olyan, (vagy azt mondjam, nem en vagyok olyan?) aki minden hr utan megemliti itt a kedvenc jatekosait... es epp ezert mas csapatet sem. millio meccs van, millio dolgot lehet kiemelni az alapszakaszban, megteszi mas, megirjak az ujsagok, minek copy-paste-zek, van jobb dolgom is.
a vege a lenyeg. a postseason az mas, ott minden fenyezes megengedett :) es EN nem is szoltam be senkinek, ha normalisan unnepelte a csapata vagy eppen a "szamara amugy kozombos csapat elleni masik kozombos, de szimpatikusabb csapat" gyozelemet legyen az alapszakasz vagy rajatszas. sot egy jo ideig akkor sem, ha normalatlanul tette....

en nem varom el toled, hogy dicsergesd a redsox-t. egy pillanatig sem. nem is kertem, csak lass a sorok moge. amit szerintem elvarhato, leirom meg 1x konkretan, de utoljara. ne kettos mercevel fobiroskodj itt a forumon. te jossz mindig a masik tiszteletevel. hangosan koveteled, ha ugy erzed teged/yankeest er serelem? akkor most olvasd el ujra az elso sort, amit nekem irtal! erted mar? vagy Te ugy gondolod delpiero pajtas beszolasa szalonkepes volt????? mikor legutobb az angels szeria elott hujeztel le valakit olyasmiert, ami nyomaba sincs a delpiero fele frocsogesnek... mert az volt az igazi szar a fuben, amit o csinalt. ment a szeker, ideokadott, aztan szepen eltunt. remelem legalabb azert ezzel egyetertesz. ha nem irok rola, biztos nem jon ujra, amig nem nyer a rays, mert tudod neki ok a szimpatikusak... LOL...

reszemrol tema vegleg lezarva, valaszt termeszetesen elolvasom...

game on. go sox.
Előzmény: szegab (10482)