riska Creative Commons License 2008.10.17 0 0 10478
hhahahahaha. hihetetlen, de pont azt kaptam ezen a forumon amit vartam.
eccccceruen nem tud csalodast okozni. raerek kedvenc csapatom ket meccse kozott, ugyhogy nezzuk sorban, sokadszorra.

legelejen veszem mindjart a legrosszabb jenki trollt, DELPIPI-t. elsüllyedt a jenki hajo, elment o is a barlangjaba duzzogni... egyre mergesebb lett latva a sox sikereket az angels ellen, nem tudott mibe belekotni szegeny. aztan eljott persze az o ideje, nyert harmat a rays. huhuhuhuuu ugy erezte na majd most elegtetelt vesz, es boldogan jott kozolni a tenyeket, amit amugy is mindenki tudott. az igazi brutalparaszt enjet persze akkor mutatta meg, amikor mar ugy gondolta megkapta a kegyelemdofest a sox... #10473... szanalmassag csucsa.... tudom ott a vegen a mosolygo... hat persze :DDDD
de aztan saaaajnos aki rugdosta a szaros vodrot, arra froccsent a legtobb, huzhatott vissza a barlangba mosakodni szegeny. par nap pihi, kivar, nagyon remeli, nyer ujra a rays egyet, hogy ujra frocsoghessen.

SZ-E-Gyébként jó kis meccs volt-G-A-B... jo ki meccs? ennyire futotta???? 79 eve nem volt ilyen meccs a rajatszasban wazze. elfogult vagyok, hogyne lennek az, de neked fajt volna leirni, hogy "uhhh, grat, micsoda teljesitmeny!!!"? mas forumon tobbek, meg a "raysnek szurkolo nem rays szurkolok" is kepesek voltak erre. te nem. meglepve nem vagyok mondjuk... sajnos. vagy a smiley-d ugy kell erteni most, mintha ez egyfajta gratulacio lenne?

amire hatalmas penzt mertem volna tenni, hogy stero bedobja a kedvenc szolasmondasat: "ezt nem a redsox nyerte meg, hanem a rays vesztette el". kicsit atformalva, de meg is erkezett :P mondjuk tole egy grat-ot is vartam volna, ugyhogy azer csalodtam is, bevallom :)

raerosen es vidaman meg visszalapoztam 2007 oktobere is. a legjobb az egeszben az, hogy akkor a yankees-re egy rossz szot nem szolt egy sox fan sem. sot mi tobb, gratulaltak az alapszakasz teljesitemenyhez!!! tobben"szurkoltak" a jenkiknek az indianok ellen, mert jenki-sox ALCS-t akartak. furcsa, a sok bunko sox fan...

lenyeg a lenyeg, nem szegyen bevallani, hogy savanyu a szolo es elvezitek minden pillanatat, ha a redsox kikap BARKITOL, csak legyszi soha-soha-soha tobbet ne gyertek azzal, hogy mindenki csak bantja a jenkiket, mert irgyek a 26 gyurure meg tudomisen. mert mindig megy itt a siras, hogy juj a bunko redsox fanok csunyat mondtak, meg a "hogy mersz te a yankees veresegnek orulni, ha nem is a te csapatod ellen jatszik". hat ugy ahogy ti wazzzz, csak egyszer nezzetek magatokba :)