flegg
2008.10.16
|
|
0 0
153
|
Szia Morte:)
Nem tudom, hogy emlékszel-e még rám? Több, mint egy éve jártam itt utoljára. Vagyis több mint egy éve szedem az Olimpiq StemXCell őssejt szaporító kapszulát. Akkor azt igértem, hogy majd beszámolok, hogy milyen eredménnyel szedtem a szert. Következőkről tudok Neked beszámolni. Mielőtt elkezdtem szedni, azelőtt egy évvel volt az első tünetem, majd azt követte még kettő. Vagyis egy nagyon agresszív SM fajtával diagnosztizáltak akkor. Azt mondta az orvos abban az időben, hogy kb. fél év vagy egy év és gyakorlatilag nem fogom tudni magam ellátni, és tolókocsiba fogok kerülni. Nos, akkor döntöttem úgy, hogy elkezdem a "csodaszert" szedni. És milyen jól tettem! Azóta egyetlen egyszer nem volt tünetem!! Vagyis egyszer se kellett kórházba mennem, hogy pár napig infúzióba kapjam a szteroidot. Persze, néha fáj itt-ott, néha fáradékonyabb vagyok az átlagosnál, de az állapotom nemhogy nem romlott, hanem javult. Sokkel több fizikai megterhelést bírok mint annak idején. Persze azért nem viszem túlzásba... De épp most szeptemberben voltam egy hétre Párizsba. Féltem ugyan hogy mi lesz, mennyit fogok tudni menni egész nap. Hát felesleges volt a félelmem:) Aki járt már Párizsba az tudja, hogy az a lépcsők városa:)) Életemben annyit nem lépcsőztem!! Például fent voltam a Notre Dome tetején, ahova 300 csigalépcső vissz fel, és persze lefelé ugyanennyi... De sorolhatnám napestig. A lényeg a lényeg. Egyetlen napot se maradtam a szállodában, hogy pihenjek. Október eleje óta van munkám is és azt is bírom. Amit nehezen viselek az az egyhelyben állás, vagy ülés, mert akkor a lábam és a hátam nagyon fáj. Tehát összegezve: én elégedett vagyok és örülök hogy kipróbáltam. A mai napig szedem természetesen a szert, mert nem merem abbahagyni, nehogy rosszabbodjon az állapotom. Ugyanis, nem gondolom, hogyha nem szedek semmit, akkor is ilyen állapotban lennék, mint most vagyok. Hozzá kell tennem, hogy az Olimpiq mellett még szedek tönkölybúza csíra kapszulát (segít a myelin hüvely regenerálásában), és Pecsétviaszgoma kapszulát (gyulladáscsökkentő). És persze, igyekszem úgy étkezni, hogy meglegyen a napi vitaminadagja a szervezetemnek. Hát ennyi nagyon röviden. Nem tudom, mennyire tudtalak meggyőzni a szer hatásáról. Üdv. flegg |
|