OFF
Baromira nem ismersz, picinyem, de hogy erre büszke is vagy, az ismét téged minsőít. Megszoktam, hogy az emberismeret nem az erős oldalad. De hogy tudjál aludni: volt már rá precedens, hogy valamiről megváltozott a véleményem, anank ellenére, hogy rossz előérzeteim voltak, és ezért néztem továbbra is, sőt, másokat is bíztattam rá a környezetemben, hogy ezt tegyék. Ezt reménykedésnek hívják, ha már hallottál róla.
Hogy mi idegesít téged, az egyéni szocprobléma. Ha ennyire nem tűröd mások véleményét, akkor ne internettez, ne olvass újságot, ne nézz tévét, mert könnyen találkozol olyannal, ami felbosszantja pici lelked, és az árt a szépségednek. Ha nem tudod megérteni, hogy a fórumozás arról szól, hogy kemény vitákat is folytatunk, hogy az ember gyakran keményen fogalmaz, akkor menj remetének. (gondoltam, én is adok már valami tanácsot, ha te ilye önzetlen vagy.) Ha valaki szeret valamit, akkor a rossz vélemény nem bizonytalanítja el (vagy talán téged igen?), és továbbra is szeretni fogja. Ugyanígy, ha utálja. Bocsánat, hogy elég érettnek és erősnek gondoltalak ehhez, talán azért, mert mások azok is. "Nem találkoztam még emberrel", aki ennyire nem tűrte, ha valaki nem az ő véleményét ragozta tovább. De semmi esetre sem tanácsold másoknak, hogy ne írjanak, ne nézzenek valamit. Tegyük fel, hogy mégis megteszem, akkor mit csinálsz? :-)))) Megint megmondod a tutit, írsz nekem valami csúnyát? :-))) Ha nem tűnt volna fel, nem érdekel, és valahogy a tanácsaid sem. És ha egyszer visszatérek a sorozathoz, vagy éppen mondandóm támad, azt akkor is leírom, ha nem tetszik, vagy ha nem reagálsz rá. Mert ez ennek a műfajnak a lényege. Ha valaki talál benne valami érdemlegeset, és válaszol, akkor az jó, ha nem, az is. Veled ellentétben nem húzom fel az orromat, és nem sértődök meg sem azon, ha valaki rosszat ír arról, amit szeretek, és azon sem, ha nem ért egyet. És azon sem, ha rólam írnak rosszat.
Nem találkoztam még ilyen emberrel, aki ennyire felszívta volna magát egy sorozaton.
Elolvastad, amit írtál? Elég vicces kis megjegyzés azok után, hogy ennyire felhúzod magad valakinek a véleményén, amit egy sorozatról ír. A bagoly és a veréb minősített esete. :-))) Jellemző, hogy magáról az epizódról nem volt érdemi mondanivalód. :-)))
Mi az ördögnek nézzek más sorozatot, ha az eleve rossz? Te talán ezt teszed?
És most ezzel a nick-kel is bátran eltűnsz, mint a múltkor, amikor büszkén leírtad, hogy úgy van véleményed, valamiről, hogy felületesen olvastad el?
ON