Ok. Kezdjük:
"– ugyanazt állítod, mint a Czinege és fiai, csak más megfogalmazásban."
Ez konkrétan nem igaz. Mert én mások munkájára nem vállalok garanciát, ami szerintem természetes. Mert ezzel az erővel akár egy TV-s jósnő jóslatára is adhatnék garanciát, vagy bejön, vagy nem. Ugyanakkor a saját munkámra maximálisan vállalom mind az erkölcsi, mind az anyagi felelősséget.
"A bevonat tulajdonságai bizonyítottan működnek 15 évig. Ha valaki szakszerűtlenül hordja fel, az nem a bevonat hibája."
Tehát az, hogy ti nem vállaltok más munkájáért felelősséget, hol egyenlő azzal, hogy egy PRÉMIUM ÁRÚ terméknél még hivatalos kivitelező alvállalkozótok sincs, akiért vállalnátok? Ebből az én olvasatomban a következtetés így néz ki:
-Tehát ha mégis penészedsz, akkor nem jól hordtad fel.
-Bocs.
-Ja, hát én nem hordom fel neked, hiszen én csak kereskedek vele.
-Bocs.
Mindamellett, hogy Te magad is ezt írod róla:
"A szakszerűtlenség itt a bevonandó felület előkészítésére vonatkozik, mert a bevonatot magát tényleg rém egyszerű felhordani. Nagyon jól takar, nagyon jól tapad, nem kell hozzá speciális szerszámkészlet, sem rendszertervezés."
Tehát nincs rizikótok ezt illetően, kell egy jó festő brigád és kész. De ezt mégsem vállaljátok. Aztán:
"Nincs túlmisztifikálva. Működik, akár van bokor a ház mellett, akár nincs."
Ez megnyugtató, látszik, hogy beleolvastál a honlapomba. :-) Viszont így tudnod kell azt is, hogy két rendszert ajánlunk. Az egyik olcsóbb (a passzív), itt számít, hogy van-e bokor, a másik drágább (az aktív) ott nem számít. Tehát nincs ez sem túlmisztifikálva, hanem más és más körülményekhez igazodik mind a kettő. De erről majd később....
"A Te nézeted alapján, aki nem az általad beépített szellőző rendszert használja, az sohasem szabadul meg a penésztől. Hány ellenpéldát kérsz?"
Ez így nem igaz. Ha mindenáron definiálni akarjuk, az állításomat, akkor ez a következő képpen hangzik:
Aki penészedik, az biztosan megszabadul a penésztől, ha az én rendszeremet használja, és az csak a körülményektől függ, hogy megszabadul-e tőle, ha mást használ.
Tudom, hogy ez magyarázatra szorul, íme:
Egy olyan lakásban, ahol él egy nyugdíjas házaspár, és mindenkire jut egy szoba legalább, a Ti festéketeken kívül még hatásos lehet a helyiségenkéti két darab Ceresit pára stop is, meg a gyakori szellőztetés is, meg egy kis Domestoszos lemosás is, meg tőlem két légbevezető is.
Kevés párát termelnek, időben jól elosztva. Ha egy grafikonon akarod ábrázolni, akkor lapos emelkedő és csökkenő vonalakat fogsz rajzolni, nincsenek kiugrások. Erre mondom, hogy alacsony páraterhelés.
Egy olyan család esetében, ahol iskolás-óvodás gyerekek vannak ketten-hárman és mindkét szülő dolgozik, ez a pára grafikon teljesen másképpen néz ki.
Reggel ébredés után van egy kiugró páracsúcs, amikor folyik a víz az ablakokon és a hőhidakon, aztán mindenki elrohan otthonról, és elkezd laposodni a görbe. Ez főleg annak függvényében lesz laposabb, vagy meredekebb, hogy mennyi természetes szellőzése van egy lakásnak. Régi rosszul záródó ablakok mellett többet szellőzik, új típusú fa, vagy műanyag mellett szinte semmit. Majd du. 5-6 között hazaérkezik az egész család, és este kilencig a napi páraterhelés 90%-át megtermelik 3-4 óra alatt. Ilyenkor megint folyik a víz mindenhonnan. Ez egy grafikonon úgy néz ki, hogy reggel 6 és 7 között van egy kisebb kiugrás, és este 6-9 között pedig egy óriás kiugrás, ami lassan laposodik a reggeli csúcs kezdetéig.
Tehát ebben az esetben már biztos, hogy a régen telítődött Thermoshieldből nincs ideje kiszellőzni a benne lévő párának, mert már kapja a következő adagot. Ilyen családoknál vérzik el az összes többi penésztelenítő és párátlanító eljárás is, mert a nedvesség meg tud maradni hosszabb időre a falon, ami a penész első számú életfeltétele.
Persze ezek között a példák között, azért van átmenet, és biztos, hogy sok esetben működik a festéketek. Az egyetlen problémám ezzel, hogy csak korlátok között. Viszont Ti nem azt mondjátok, hogy bizonyos korlátok között működik, hanem azt mondjátok, hogy MEGSZÜNTETI A PENÉSZEDÉST! És ez egészen egyszerűen így: NEM IGAZ.
Amit viszont én állítok a saját rendszeremről, az az, hogy még abban az esetben is jól működik, ha három generáció él egy fedél alatt, este 14-en (igen! tizennégyen!) mennek fürdeni, a nagymama tizennégy emberre főz mindennap, és van a családban három, három év alatti kisgyermek! Ez konkrét példa, ellenőrizhető.
Tehát összegezném a lényeget:
Nem azt állítom, hogy a Thermoshield nem működik, hanem azt, hogy a
THERMOSHIELD CSAK BIZONYOS KORLÁTOK KÖZÖTT MŰKÖDIK, ÉS EZEK KÖZÖTT A KORLÁTOK KÖZÖTT LÉTEZNEK NÁLA JÓVAL OLCSÓBB, DE AZONOS HATÉKONYSÁGÚ, VAGY HATÉKONYABB TERMÉKEK IS.