Supersonica Creative Commons License 2008.10.16 0 0 19285

Meséltem a kedvenc DJ vs. zenekar sztorimat?

Amikor az amúgy Spanyolországban élő ifjú pár egy héttel az esküvő előtt hazajött, a végső simításokat intézni, és két nappal az esküvő előtt oltári botrány kerekedett, mert a magyar menyasszony anyukája nem bírta elviselni, hogy DJ lesz, és befizetett egy zenekarra :)? Olyan oltári összeveszés lett belőle, hogy csak na, de az ifjú menyasszony eléggé karakán volt, és nem hagyta. Az ő napja, az ő esküvője, és úgy lesz, ahogy ő akarja :)

Amúgy az csak vágyálom, hogy 100 vendégből 100 táncoljon és 100 érezze szuper jól magát, mert ez úgyis nehezen fog sikerülni - ha sikerül egyáltalán - de kár ezen előre parázni. Mindenkinek nem lesz jó, de ha a többségnek jó, az már jó. Elárulom, hogy az utóbbi 7-8 esküvőn, amire vendégként mentem, nem éreztem jól magam, de vagyok annyira kulturált, hogy ezt remélhetőleg senki sem vette észre rajtam. Az egyik helyen a pincérek voltak kevesen, a kaja rettenetes, a zenekar a számomra borzalmas egyférfiegynőszintetizátor - de ebből a hanggal nem rendelkezés volt a legrosszabb, a másikon a pincérek nagyon kedvesek voltak, minden szóra ugrottak, az étel elfogadható volt, viszont a légkondi tönkremenetele volt a nyári melegben és pincében elég hangulatromboló, és a zenekar érezte úgy, hogy ők tök szuperek, csak a vendégek nem :). A harmadikon hétfogásos menüt kellett volna végigülni, amit a zömében magyar vendégek nem akartak igazán, így minden fogás után fél óra cigiszünetet tartottak. A negyediken az esküvő napját választotta az exbarátnő az exbaráton megtorolni (ez nem az ifjú férj volt, hanem két meghívott vendég :)), és ennek örömére egy kancsó vörösbort locsolt cirka 20 emberen keresztül (bár csak az exbarátot és annak új barátnőjét akarta lelocsolni, dehát útban volt a többi vendég is).

Szóval tökéletes sosem lesz :), csak ha úgy érzed. Aztán minden relatív, lehet, hogy rajtam kívül tényleg mindenki nagyszerűen érezte magát, én meg elfogadtam, hogy ez van, szeretem az ifjú párt, azért vagyok ott, van kaja, pia, barátok, akkor mi kell még más? 

Előzmény: Kiskukacka (19280)