Civilkontroll Creative Commons License 2008.10.15 0 0 719
Aztán a garancia kérdése.

Nem vállalok pénzvisszafizetési garranciát abban az esetben, ha Te szereled be, de nem is egy festékről beszélünk. Nem tudom, hogy vannak-e speciális gépeid a beépítéshez, nem tudom, hogy van-e szaktudásod a rendszertervezéshez, és nem vállalok senki általam nem garantálható ember szellemi, vagy fizikai munkájára semmit.
Sem az általam, sem az Aereco által képviselt marketingben nem találkozhatsz olyan kijelentéssel, hogy "csak feldobja és kész!"

Az Aereco nagyon komoly 10 év garanciát vállal a légbevezetőkre, és hármat az elektromos készülékekre, de nem épít ki rendszert neked otthon. Ők a francia cég leányvállalata, és egy nagyon bonyolult rendszer itthoni nagykereskedői. Viszont a penészedés megszüntetéséhez ők csak a "hardver". A "szoftver" mi vagyunk a kollegáimmal, akik rendszert építünk az elemekből, és így lesz VÉGLEGES a penészmentesség.

Én az Aereco kb. 250 partnere közül az egyetlen vagyok aki bevállalom ezt a pénzvisszafizetési garanciát, de ezt már három éve, és még senki nem kért tőlem pénzt vissza. (Pedig ugyanaz a telefonszámom is...) A különbség a Thermoshield és köztem az, hogy én egy rendszerért vállalok nagyon komoly garanciát, amit én tervezek, és kivitelezek, viszont minden apró részletéért MAXIMÁLISAN vállalom az anyagi és erkölcsi felelősséget is.
Ti pedig azt mondjátok, hogy "miénk a legdrágább penészgátló festék az országban, vidd el, kend fel, és ha garanciát akarsz akkor vedd elő a fizika tankönyvet!"
Na ez a komolytalan!

Ha valóban annyira jó ez a termék, akkor miért ez a garancia szövegetek?

"A Czinege és Fiai Kft. semmilyen olyan adatot nem közöl, amely a fogyasztók megtévesztését célozná. Erre nincs is szükség. A bevonat működése fizikai tulajdonságokon alapul, így részünkről – akik csak kereskedünk vele - befolyásolhatatlan."

Miért nem mondjátok azt, hogy ha öt éven belül (ami egy átlagos festési időszak) penészes lesz lakása, adunk pénzt, adunk nyaralást, vagy vízumot a Holdra, vagy mittudoménmit? Annyira sz@r, hogy még el sem adtad, de már megmagyarázod, hogy lehet menni a sóhivatalba.
Úgyhogy röviden ennyi.

Ui.: Azt azért még hozzátenném, hogy nem csak nem vállalok garanciát arra, amit akár Te, akár más épít be, hanem nem is árulom az Aereco termékeit külön, csak beépítve. Nekem nem éri meg, hogy valaki vegyen nálam két légbevezetőt, és rosszul tervezve és felszerelve, utána kiabáljon, hogy a Mi Generációnk. Kft becsapta. Inkább nem keresek azon a két légbevezetőn. Bárki kipróbálhatja, nem adunk el alkatrészt....
Előzmény: Hőkereső (717)