Fec;en nem vagyok Amerikaparti, azaz megvannak a magam ervei arra, hogy miert nem elnek ott-hogy "stilusos" legyek:-) semmi penzert...De kerlek, ha ilyen szinten akarsz vitatkozni, inkabb az "Amerikaellenesseg"topicban tedd,ott -sajnos megvannak hozza a "hagyomanyok" (Mar en is veszekedtem ott...)
Ez a topic -ha jol latom-,azzal a szandekkal lett nyitva, hogy itt ne durvuljon el a vita.Nem biztos, hogy eppen a Te megjegyzesedtol durvul el, de elesedhet, es azt minek ide...
Vissza:Valaki megemlitette a "kivalasztodast",azaz azt, hogy a kontinensig gyakorlatilag az erosek, a tulelokepesek jutottak el.Ha mar multrol is esett szo, akkor felhanytorgatnam azt, hogy a mai amerikai feketek osei bizony nem onszantukbol kerultek Amerikaba.Ugy gondolom, hogy ezt azert fontos megjegyeznem, mert ez teny a mai napig is kihat.Szerintem a feketeket meg mindig eri diszkriminacio, aminek a legfeltunobb jele az evtizedek ota csak erosodo identitaskereses, helyenkent sokszor akar agressziven is megjeleno ontudat.