gulliver2 Creative Commons License 2008.10.14 0 0 743

Udvozlom a szakertoket es hozzaszolokat,

Az en sztorim a kovetkezo, van egy 2001 Ford Explorer Sport Trac 4x2 autom,  2003-ban hoztam haza,es attalakitattam a gazrendszerre, kitunoen mukodott ez ev juniusig, ez utan ereztem hogy az egyik henger kihagy,elvittem a Ford markaszervizbe ahol megalapitottak hogy a 4-es henger az,de hogy mi okozza azt nem tudtak megmondani, lehet gyertya,kabel,trafo stb, ezeket mind kicsereltettem egy masik szerelovel, hogy a munkadijjal sporoljak, a problema maradt,ez utan a fuvokat(injectort) is kicsereltuk, a problema maradt, de autogazon tokeletesen mukodott, csak benzinenn razott, miutan a fuvokat csereltuk 2 napig razassal de indult,es miutan gazra kapcsolt siman eroteljesen kitunoen mukodott, a 3-ik nap nem indult,hasznalat utan meleg allapotban,termeszetesen hetvege volt,de az a szerelo aki cserelte az emlitett dolgokat,hajlando volt oda jonni es probalta inditani de nem ment, lehetett erezni hogy nem kap benzint, ezutan megprobalta az aksirol egyenesbe kotni a benzinpumpat, miutan ezt tette az auto megsem nyikkant,tehat az indito sem kapott aramot, ezutan elhuzattuk egy villamossagi muszereszhez aki ismert, JO szakeber, computerrel,tapasztalattal rendelkezo .2 napi probalkozas utan feladta es javasolta hogy vitessem el egy Amerikai auto szakszervizbe,amit megtettem 1 1/2 hete, tegnap hivtam oket, de meg nemtudjak hogy mi a gond, finoman emlitettek ,hogy comuter gyanus, igen minden gyanus lehet,csak azt nem ertem hogy ha a PCM biztositek nincs kimenve,hogy tudta volna zarlatozni a computert? Szoval ez van idaig :-(   tanacstalan es mar bizalmatlan vagyok,amerikaba eltem 40-evig es nem volt ilyen gondom.

Kerem velemenyuket, mit tegyek??? Egy igazan hozzaerto szakember nevet es cimet ertekelnem,aki tenyleg ismeri a Ford Explorer 4L -s amerikai kiadasat,

Udvozlettel    gulliver2      hunkiraly@citromail.hu  kerem ide irjanak,elore is koszonom.