Törölt nick
2008.10.12
|
|
0 0
1104
|
Hát az alján a hosszanti bordába beleszaladtam,de nem volt más választásom.Meg amúgy is a szekrény előtt-alatt van ami talán nem lényeges.Aztán jött az amit ma a fiam vett észre,hogy a kézifék rúdja beleér éppenhogy a konvektor külső házába.Ezt egy cm-rel odébb vágtam így már jó és könnyebben belehet rakni a helyére.Ez a szekrény rögzítési pont jó ötlet,de most láttam,hogy az összes oldalcsavarozás hiányzott,mert valószínű,hogy a mozgástól eltörtek az alumínium csavarok!Kicseréltem acélra.A szekrény hátsó oldala meg valóban tetőablak vonalban van!Ez már valami!!
Ettől a gázos holmitól szerintem feleslegesen aggódsz!Főleg,hogy most kezembe vehettem és látom hogyan műűkszik.Teljesen ZÁRT a rendszer!!!!Az összes csatlakozás kívül van egyedül az elzárócsap kerül belülre ugyan úgy ahogy a főzőé van megcsinálva.Minden cső végén kúpos csatlakozóval,anyával!Elrontani se lehet!A beszívott levegőt kintről veszi a lakó alatt van egy vízhatlan torok.A kipufogója meg a tetőn lesz ahogy a nagykönyvben meg vagyon írva!Bentre csak a meleg marad.Teljesen zárt a rendszer,jól ki van találva!Ja!Meg még új tömítéseket is adok neki!Nem lehet vele baj...Azért biztos ami biztos vettem egy gázriasztót! |
Előzmény: Tilmi67 (1103)
|
|