mumtaz
2008.10.12
|
|
0 0
2607
|
A ködlámpát én soha nem használtam ezen, mivel a baloldali komplett tükör ki van hullva. Ott lifeg a lámpatestben. Persze szétszedni/javítani lehetne, de ahhoz le kéne venni a lököst. Viszont az autónak puffos volt az eleje és több helyen a lökös drótozva van. Az angelnél coptam is vele, mivel a sima B1-nél az indexet kivéve máris hozzáfértem a fényszóró alsó csavarjához. Aztán jött a kopp meg a hoppá, hogy az angel egybe van. Hát nem részletezném, hogyan sikerült lökös leszedés nélkül az alsó csavart becsavarni. Mintha segglyukon át szemműtétet végeztem volna. Tipikus hiba volt a vekimmel, ami sok B1-nél előfordul, hogy az index lámpa kiáll a fényszóró síkjából. Úgy tűnt, hogy a puff miatt a kocsi homloka kicsit beljebb került. B veki klub talin előkaptam a mérőszalagot és másik vekiken méregettem viszonyításképpen. Nem volt eltérés. Az angelt berakva szépen bepasszolt és végre normálisan néz ki a kocsi eleje. Azért alakítani kellett, mivel a sárvédőlemezen volt egy "fül", amibe elvileg a gyári index hátsófele csúszott bele. Az angelhez azt le kellett vágni, mert útban volt. |
Előzmény: veciv6 (2606)
|
|