Tisztelt kétkedők, polemizálók.
Kb. fél évvel ezelőtt, amikor először hallottam a ThermoShield különleges tulajdonságairól, magam is kétkedve fogadtam.
Mivel szakmailag is érdekel egy megbízható vegyszermentes megoldás a penészedésre - épület-termográfiával foglalkozom, ráálltam a témára.
Először interneten néztem utána, minden találatot átböngésztem. Miután nem találtam meggyőző ellenvéleményt, cáfolatot, megkerestem a forgalmazót, hogy lássam "testközelből" is az anyagot.
Minden kérdésemre ésszerű választ kaptam. Referencia anyagokat, címeket.
Következő alkalommal építész kollégámmal tértem vissza, leellenőriztünk referenciákat, újravettük az összes kétségünket. Az eredmény meggyőző volt.
Megvásároltam egy vödör festéket, hogy teszteljük, kísérletezzünk vele. Az eredmények szintén meggyőzőek voltak.
Azóta a termékcsalád területi képviselője vagyok.
Ilyet nem vállaltam volna, amíg meg nem győződök arról, hogy tényleg jó megoldást kínálok az ügyfeleimnek.
Az első munkánk most vizsgázik. Egy fürdőszoba, amin kipróbáltak már minden létező "csodaszert". Mondanom sem kell, hogy az ügyfél először Önökhöz hasonlóan reagált. Megígértem neki, hogy ha tavaszra bepenészedik, visszafizetem a költségeit.
Én tudom, hogy amit a forgalmazó állít a honlapján, az mind igaz, még akkor is, ha a tálalás nem mindenkinek szimpatikus.
Ezt mások is igazolhatják, akik kipróbálták már.
Nem fogok vitázni az előttem szólókkal, mert ezt a stílust én nem kultiválom.
Akinek kérdése van, tegye fel itt, vagy írjon e-mailt a
hokereso@gmail.hu
címre.
Szívesen válaszolok.
A csípőből tiltakozók hozzászólásait olvasva az egyszerű paraszt bácsi esete jutott eszembe, aki 70 éves korára életében először eljut egy állatkertbe és amikor meglátja a zsiráfot, azt mondja:
- Márpedig ilyen állat nincs!
Szép napot!
Kállai József
Hőtérkép készítés