VaNick Creative Commons License 2008.10.10 0 0 1035
jaj, dehogynem esélyes a Linea, már hogyne lenne az. off Megan limusin nekem nagyobbnak tűnik
2 gyerekkel elférünk nyaraláskor a GP-ben megkockáztatom, hogy tetőbox-szal 3-mal is elférnénk... (pedig aztán minden be volt pakolva, bőröndök, nagybabakocsi, hordozható gyerekágy, hűtőtáska, 2 nagy golftáska, hordozható parabolaantenna (!!!! :-))))))) szóval a GP-sek csak néztek, hogy úristen, hogy is fért el ennyi minden, jah meg a 2 gyerek ülésestől
A bravonak a picit igényesebb belseje az ami nagyon vonz. Meg ugye nagyon dögös kivülről. A Linea viszont roppant elegáns. Meg az, hogy Lineából eléggé csak az Emotiont tudom elképzelni, az már túllépné nagyon a pénzügyi limitet (ezért maradtam végül a GPnél 11 hónapja...) Bravoból meg esetleg egy dynamic még becsurranhat.

Tehát én nem a csomagtartó méret miatt izgulok, mert azt egy tetőbox-szal bármikor lehet pótolni, hanem hogy széltében elférjenek a gyerekülések belül, ebben pedig 2,5 cm-rel a Bravo vezet.

A mindennapi furikázásaimat tökéletesen kielégíti a GP. itt egyedül a hátsó traktus szélessége miatt aggódom, hogy nem fog összejönni GP-nél, ezért felmerült bennem, hogy ha lesz 3-ik gyerek majd valamikor (de azért 1 éven belül!), akkor el fogunk e férni, avagy "uprgade"-elni kell Bravora vagy Lineára, de külföldről behozott Croma is felmerült bennem, de használtat nem annyira szeretnék...
Előzmény: DSz (1034)