Gyöngyszem a "Tunéziai élmények" topikból:
"Szia ...!
Örülök, hogy sikeresen hazaértetek, és alapjában jól telt a nyaralásotok! Sajnálom, hogy 50 eurónak lába kelt... Mi először jártunk Tunéziában, és ezért nagyon elővigyázatosak voltunk ilyen téren. Béreltünk széfet, minden fontos iratot és több 100 Eurót ott tartottunk, sőt, csak dínárt volt nálunk. Amikor bőrkabátra mentünk alkudni, csak és kizárólag 100 eurót vittem magammal, mert én ennél többet nem szántam rá. Egyébként csak így sikerült elhozni, mert ő többet akart, de miután kiforgattuk a zsebeinket, megértette, hogy csak ennyi van. A kamera és a fényképezőgép ugyan nem fért be a széfbe, de ezeket mindig elzártuk, ha nem voltak velünk.
... A takarítónőt szégyen- nem szégyen (egyesek biztos megszólnak ezért) de a 6 nap alatt csak kétszer engedtük be a szobába, akkor is mindent elzártunk előle. Itthon se takarítok olyan sűrűn, elég volt ennyi is, a fertőtlenítést pedig ugyebár magam végeztem el ott kin a csapon, wc-n, mosdón, kádban, illetve a vizet is fertőtlenítettem. Nálunk bevált!"
No komment.