tnsnames.ora Creative Commons License 2008.10.09 0 0 179
>valóban érdekel a téma?

Annyiban feltétlenül, hogy férfiként vonzódom a hölgyekhez és mindenképpen egyértelműbben mint ők felém. :o)

>Sehogyan. Viszont sikerül elvenniük más nőkét.

Na ez egy lényeges szempont, úgy általánosságban is. Hogyan tud az ember abszolút értékelni, mennyire befolyásolják a relatív értékek. És nemcsak a szépségnél van így, gondolhatunk a bérkérdésre egy állásinterjún és így tovább. Én igyekszem amellett a - gyemeki naivitásomat tükröző - elvem mellett minél tovább kitartani, hogy nem másokhoz képest viiszonyítom magam, hanem abszolút értelemben a magam értékrendjének szeretnék megfelelni. Ez nem mellesleg lényegesen kevesebb káros stresszel jár.

>Ráadásul nem csak külsőre elismertek, munkában is sikeresek, sőt biztosan a férfiak körében. Ennél több kell??? mi????

Belső harmónia és béke (önmagunkkal és a környezettel)?!

>Nehéz úgy átlagnőnek lenni, hogy minden médiában "tökéletes" nőket látunk

Idevonatkozó analógiát írtam a komolyzenés topikban nemrég. :o)
Én abban hiszek és bízok, hogy az egyre mesterkéltebb tökéletesség egyenes arányosan leplezi le önmagát (mármint a mesterkéltséget/műviséget), és máris szó nincs a tökéletességről, hiszen csorbul a dolog egy fontos jellemzője mentén. Rókafogta csukafogta róka...
Én azt szeretem ha sugárzik egy nő a maga természetes harmóniájában. Ezt keresem (kerestem világéletemben) és töredelmesen be kell valljam, egyre nehezebb véletlenszerűen ilyesmibe botlani. Ami mögött azt sejtem, hogy egyre kevesebben tudják ignorálni a külvilág felöl érkező negatív hatásokat.

>"saját testszagod, te nem érzed, de másoknak "visszataszító" lehet."
Ezt nem értettem: ki mondja kinek, mi alapján, és miért?

>Akár a testépítést is vehetjük.
Ez egy dologban alapvetően különbözik a mellplasztikától és szilikonszáj csinálástól.;) A testépítésnek van megmagyarázható természetes és vállalható alapja, csak a túlzásokat érdemes elkerülni (míg a másiknak semmiféle ilyene nincs).
Emlékszem gimnazistaként vadul testépítettem, amatőr módon persze, de azért rendszeresen. Elsősorban felsőtestre szerettem gyúrni, úgy voltam vele, hogy az egy méter mellbőség eléréséhez a fiúknak jobban meg kell küzdeni a lányokkal szemben :o)))

>...versenysport...
Engem kifejezetten taszít már az egész téma, annyira a pénzről, doppingról, presztizsről, a véletlenről szól. Vagy az ahogy Pekinget legitimálta az olimpia. A koncentrált dömping mennységet sem bírom elviselni.

>Rafael Nadalt
Nem tudom szabad-e ilyet írni, mert hogy lehet elriasztó lesz. Én kezdettől fogva Federer-párti voltam/vagyok őróla sokkal jobban elhiszem, hogy nem doppingol, és Nadalról meg hogy igen. És az csak megerősít benne, amilyen gyorsan látványos fejlődést produkált Nadal, illetve amilyen sérülékeny.
Előzmény: Foeniculum V (178)