Nők kontra Férfiak
(valóban érdekel a téma? tudok ám jó kis női ostobaságokat erről bőven :D )
>>Azt nem értem, hogy egy ilyen mellkitöméstől ettől hogyan jön meg az önbizalmuk.
Sehogyan. Viszont sikerül elvenniük más nőkét.
Néha a nők inkább más nők ellen teszik, amit, nem a férfiakért.
Mindenesetre én sem értem (még irigyelni sem tudom), hogy gyönyörű (eleve jó adottságú, elismerten szép) nők miért alakítgatják magukat folyamatosan, addig, míg végül önmaguk karikatúrájává válnak.
Ráadásul nem csak külsőre elismertek, munkában is sikeresek, sőt biztosan a férfiak körében. Ennél több kell??? mi????
Ez is a média túlzott erőltetett hatása (esetleg reklám a plasztikai sebészeknek(?))
Nehéz úgy átlagnőnek lenni, hogy minden médiában "tökéletes" nőket látunk, majd belenézünk a tükörbe, és elsírjuk magunkat (na nem mindig, néha én kimondottan tetszem magamnak ;D )
Különben valamilyen módon ez is a fogyasztás növelésére buzdít: vegyél ezt, és olyan leszel, mint a rekálmban/ vagy,ha nem az életérzést akkor is megkapod.
És a túlzó szövegek: egyik jelenlegi borzalom: ápolt csinos nő beszáll a liftbe, férfi gyorsan ki; szöveg: saját testszagod, te nem érzed, de másoknak "visszataszító" lehet.
Borzalmasan kiborítanak ezek a drasztikus túlzások.
Sportközvetítés: agyoveri; porig alázza; .... és csak egy egyszerű futás pl.
A legrosszabb a riporterek-újságírók sokszor azt sem tudják, mit mondanak: Szerintem nincsenek tudatában időnként a használt szó jelentésével.
Mellesleg a férfiak is bedőlnek: ugye végül néhányat te is felsoroltál válaszul a kérdésedre. Ki miben tud jobb lenni abban próbál. Akár a testépítést is vehetjük. Azt hiszed az tetszik a nőknek? Gusztustalan az akkora túlzott izom, ráadásul az sem természetes, hiszen vegyszerekkel érik el, ugyanolyan egészségtelen.
A legcsinosabbak az úszók, és a tornászok; az még a normél határán belül van.
Apropo: mesélek egy kis intim történetet.
Ki nem állhattam a teniszt.... míg egyszer véletlenül megláttam Rafael Nadalt (pedig ált. nem az esetem),.... no azóta imádok tenisz közvetítéseket nézni ;))) Bár a kedvenc jelenetem a pólócsere rész