norris21 Creative Commons License 2008.10.08 0 0 7471
Gabby, ha csúsztatsz, úgy nem érdemes...

2007-2008: Niparavicius talán jó ha négy meccset volt itt, asszem az egy hónapos próbaszerződését sem töltötte ki. Szerencsére. A tavalyi évet nézve meg kell említeni még, hogy volt még vagy másfél hét (kb egy bajnoki meccs), amíg itt volt Edwards is még, és Ceskovics + Kinsella már. De ezt ne nevezzük már állandónak. Már persze, ha komolyan gondolod, amit írtál.

2006-2007: Kettő volt, már amikor. De bizony volt, hogy csak egy Uhegwu. Ez se állandó 3-4...

2005-2006: Igen ez volt az az év, amikor igazából mindenki a halálfaszára küldte volna a szurkolók közül a légióscsürhét. Pedig mindenki érezte, hogy nem biztos, hogy oly hamar ismét meglesz a 8, mint akkor (...)

Utolsó mondatodat pedig légyszi gondold át újra!
1, Hol is állítottam én, hogy te konkrétan a Kaposvárra helyezted a hangsúlyt? Kérlek hivatkozd, vagy különben kénytelen leszek úgy hinni, hogy te tajtékzol...
2, Azt meg bocsásd már meg, hogy a kaposvári topikban, kaposvári szurkolóként én kaposvári példát írok/kérek, ha te valami olyant állítasz, amibe általánosságban minket is belegondolsz, és szerintem ránk éppen nem igaz, főleg az elmúlt években!