Ez a fegyelmi bizottság egy vicc.
1. eset, 2008.09.28.:
Miközben a játék a felezővonalnál folyik, B.Sz. kapus a tizenhatosa sarkához fut, és térden rúgja az ellenfél csatárát. Az asszisztens jelez, a játékvezető kiállítja. Nem tudom, mi került a jegyzőkönyvbe, de a tettleges bántalmazás iskolapéldája volt.
Határozat:
35 / M1F / 2008-2009 / FA . sz FEGYELMI HATÁROZATJatekos neve: BOLLA SZILÁRD 114986
Csapata: CSURGÓI TK
A Fegyelmi Szabályzat 8.§ 1A/e pontja alapján a durva játék miatt eltiltja a labdarúgó mérkőzésektől 2008-10-06-ig.
(1 mérkőzés)
------------------------------
2. eset, 2008.10.05.:
Az ellenfél játékosa, X.Y. szabálytalankodik, a megszerzett labdával tovább menne, de a játékvezető sípol. Aztán érkezik R.T., és hátulról keményen beleszáll X.Y.-ba. Egyértelmű kiállítás. R.T. még vitatkozik egy sort a játékvezetővel, aztán csapattársai és edzője az öltözőbe noszogatják. Nem tudom, mi került a jegyzőkönyvbe, de tettleges bántalmazásról szó sem volt.
Határozat:
42 / M1F / 2008-2009 / FA . sz FEGYELMI HATÁROZATJatekos neve: RÉVÉSZ TAMÁS 127650
Csapata: LÁBOD MEDOSZ SE
A Fegyelmi Szabályzat 8.§ 1A/e pontja alapján az ellenfél játékosának tettleges bántalmazása miatt eltiltja a labdarúgó mérkőzésektől 2008-10-27-ig.
(3 mérkőzés)
------------------------------
3. eset, 2008.10.05.:
Az ellenfél játékosa, X.Y. utolsó emberként visszarántja P.N.-t, aki épp lefordulna róla, és szabadon nyargalhatna a labdával a kapu felé. P.N. dühből utána kaszál, épp hogy eléri X.Y.-t, aki még csak el sem esik. Megadható kiállítás. P.N. nem vitatkozik, azonnal az öltözőbe vonul. Nem tudom, mi került a jegyzőkönyvbe, de tettleges bántalmazásról szó sem volt.
(Megjegyzés: Fodor Gyula játékvezető az eset után X.Y.-nak nemhogy lapot nem adott, de még ő végezhetett el szabadrúgást. Az eset Godina József asszisztens orra előtt történt.)
Határozat:
41 / M1F / 2008-2009 / FA . sz FEGYELMI HATÁROZATJatekos neve: POLGÁRDI NORBERT 239047
Csapata: LENGYELTÓTI VSE
A Fegyelmi Szabályzat 8.§ 1A/e pontja alapján az ellenfél játékosának tettleges bántalmazása miatt eltiltja a labdarúgó mérkőzésektől 2008-10-27-ig.
(3 mérkőzés)