Aiol!
Regisztrálva vagyok a metneten (időképen nem), és ismerem is őket, a bibi ott van, hogy már nem vagyok aktiv, kiléptem!
Az ok éppen az, amit írtál, ugyanis 3 éve irtam le nekik azokat a dolgokat, amikről most szó van, jobbról-balról, alúlról-felűlről, fizikai-bilológiai tényekkel és jobbnál-jobb példákkal alátámasztva, de sajnos a jelentőségét nem fogták fel!
Sőt, állítom, még magát a jelenséget sem igazán!
Ezért a többedik vita után, amikor pofoneccerű dolgot nem értettek meg, meguntam, és kiléptem!
Imádtam a metnetet, szerettem a része lenni, főleg, hogy előtte 15 éven át, amikor már élénken érdekelt az időjárás, senkivel nem tudtam megosztani a gondolataimat, ezért örültem a metnetnek!
Amiért idáig fajult a dolog, hogy otthagytam őket, az egyrészt az, hogy ha ezekkel a dolgokat nem fogják fel, nem értik meg, nem érzik a jelentőségét, akkor szakmailag van probléma. A másik eset pedig, hogy mivel ezek annyira egyszerű dolgok, hogy ezeket felfogni nem kell nagy ész, amiért nem sikerülhetett, az már jellemi kérdés, hogy el sem gondolkodtak rajta, fel sem akarták fogni, hanem csípőből támadtak, szerintem el sem olvasták, csak irták rá a bebiflázott marhaságokat!
Akár a szakmai, akár a jellembeli problémákat nézzük, mindkét esetben szomorú a következtetés!
A tanulmányomra is hasonló reakciókat várok tőlük!
Szóval semmi esélye, hogy felfogják csak úgy!
A fagyzug-domb kérdést is most már úgy tudják, mindig is tudták, miközben amikor én beléptem a metnetre, több észlelőt is világgá zavartak, csak azért, mert egy városon belül 2-3-4 fokos különbséget mértek, és ment a vita meg az anyázás, hogy rosszul mérnek, meg csalnak!
Akkor nem tudták még, hogy a tereppontoknak van ekkora jelentőségük!
Persze, nagyképünek tűnik, pedig csak igaz, hogy most már tiszta sor nekik, de hogy nagyban köszönhető ez nekem is, azt a világ minden kincséért sem ismernék el!
Pedig így van!
Szóval esélytelen felfogatni velük!