Dusi59 Creative Commons License 2008.10.05 0 0 941
Úgy gondolom, amelyik gyümi a fán érik meg, az a legfinomabb. Raqusa nyáron adott nekem perui földicseresznyét, ott szedte le előttem éretten, igen-igen ízlett! Nem is tudom mihez hasonlítani az ízét, mert a kajszibarackra, sárgadinnyére, egresre is emlékeztetett az íze, aromája, zamata. Nekem nagyon-nagyon ízlett. Mostmár kíváncsi vagyok, ezért ha találok valamelyik bevásárlóközpontban, biztos, hogy veszek a kíváncsiság kedvéért, hogy valyon az is lesz-e olyan finom? Lehet, hogyha a nashi körte itt teremne ezen a klímán, finomabb lenne. Nem tudom... Viszont az biztos, hogy a greepfruit nekem nem ízlik! Nem tehetek róla! Még fiatalabb koromban, amikor a lányom is kicsi volt, néhányszor vettem. Próbáltam megszeretni-és megszerettetni a lányommal is, de nem ment. Most 23 éves, és az elmúlt télen rábeszélt, hogy vegyünk egy greepfruitot, hátha nem is olyan rossz, keserű. Egy nagy üzletben gyönyörű, nagy, érettet vettünk és mit mondjak?! nem csalódtunk! Ugyanolyan rossz volt most is, mint 15 éve! Azt mondta a lányom, lehet, hogy 15 év múlva megint vesz egyet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy még mindig nem ízlik! Kákit, fidzsoát még nem próbáltam.
Előzmény: aiol19 (892)