vippa
2008.10.05
|
|
0 0
250
|
Nem ő az egyetlen sajnos, aki ilyen hirtelen és váratlanul halt meg. Nem vagyunk beavatottak ebbe a világba, így nem tudhatjuk, milyen "egészséges egyebekkel" tömik őket, hozni tudják a tőlük elvárt eredményeket. Csak érintőlegesen ismerem ezeket a sportágakat - a fiam kajakozott -, csak nosztalgiázni járt le a vízhez egy régi élsportoló, aki roppant érdekes dolgokat mesélt nekem. Neki "csak" a könyökét törték el a "kedves sporttársak" - persze merő véletlenségből - egy selejtező futamban, nehogy bejuthasson a keretbe.:-( Nem hogy oda nem jutott be, egy életre elfelejthette ezt a sportot. Pont a napokban kaptam evvel kapcsolatosan egy köremailt, melyben az egészségesnek mondott szóját teszik felelőssé ezeknek a haláleseteknek a bekövetkezésében, ez volt közös ezeknek a sportolóknak az étrendjében. Elolvastam, nem értek hozzá, így nem is tudok mit hozzáfűzni. (Mivel köztudott, a silányabb cicatápok ezt tartalmazzák csak, hétfőn megyek minőségi száraz tápot venni a macskáknak - úgymint acana és más - ennyit tudok lépni ez ügyben, s természetesen kerülöm ezeket a termékeket.) |
Előzmény: Tamás700 (246)
|
|