ladybyron Creative Commons License 2008.10.04 0 0 2047

Az rendben, hogy House időnként egy-egy pillanatra megnyílik idegenek előtt, hogy bizalmukba fogadja őket, ebben nincsen vita, egyet értek. Csakhogy ez már egy másik szint, mert Lucas-t az életébe engedte be, a kanapéján cseverészett vele úgy, mint Wilsonnal. A Te példád vagy akár az enyém azzal kapcsolatban, hogy néha találkozunk olyan emberrel, akivel úgy tudunk beszélni, mintha évek óta ismernénk egymást, azért nem jó mert akármennyire is megbízunk benne, a privát szféránkba nem engedjük be rögtön, ha mégis, ezek mi vagyunk, House-nál nyitottabb személyiségek (ha nem is sokkal :-)))). House viszont ettől zárkózottabb. Ne érts félre, engem nem zavar Lucas, bár nem vagyok oda érte, sem férfiként, sem színészként nem ragadott meg, de nem is idegesít. Ha maradna az sem zavarna, ha megy, nem dőlök a kardomba. Csak nem nézem a spinoffját. :-))

Elnézést Candytől, hogy még egy utolsó gondolatot fűzök a Huddy-ügyhöz, de mizchris-szel szemben nem szerettem volna udvariatlan lenni, azzal, hogy nem reagálok. Utána tényleg befejezem. :-))) Ha gondolod, Candy, akkor ugord át.

Aligha tudjuk meggyőzni egymást, szerintem ha House tényleg nőként tekint valakire, akkor úgy viselkedik, ahogy Stacyvel vagy a sarkkutató csajjal. Lehet, hogy néha húzogatja a hajukat, de nagyon is tudja, mit kell(ene) mondani, legfeljebb belesül, és valahogy mégis kimutatja, hogy kedveli, becsüli. És semmiképpen nem alázza odái, hogy a tangája megszerzését tűzze ki feladatnak, hogy állandóan hülyét csinál belőle. Egy bizonyos szint alá nem megy. Akárhogyan nézzük, a tangás rémség és társai csak úgy értelmezhetőek, hogy kb. ezt tartja benne fontosnak. (NB: lehet, hogy Cuddy bele van esve, de elég furcsa szerelem, ha állandóan nevelni akarom a másikat, mega akarom változtatni, és meg sem kísérlem megismerni. Merthogy az a tény, hogy Cuddy mindig ugyanazokat a hibákat követi el, arra utal, hogy nem különösebben érdekli, milyen is valójában, csak az, hogy milyennek szeretné látni. Lásd Vicodin-elvonás, amikor csak azért, mert úgy viselkedett, ahogy Cuddy szerint kellene, lazán elhitte, hogy House nem szed Vicodint.) Legalábbis nem láttam, hogy különösebben érdekelné, hogy Cuddy mit gondol az életről, mi a kedvenc hobbyja, és bizony már manipulálta, és ágyba is ráncigálta volna - emlékszünk a HalfWit-re, amikor elment Cuddy lakására és nem rajta múlott, hogy nem lett belőle semmi? - és a kudarc nem különösebben törte le. Mindez számomra nem  azt bizonyítja, hogy "annyira nő", számára hogy "már maga sem tud hogy lépni". Ez túlkomplikált magyarázat, és House személyiségét tekintve életszerűtlen. Nem vitatom, hogy az alkotók meglépik a nagy Huddy l'amour-t, de ha meg szerették volna győzni a magamfajta semleges (nem Hameron-, nem Huddy-szurkoló etc.) rajongókat, akkor ezekre a dolgokra illett volna odafigyelni, mert én semleges nézőként nem érzem úgy, hogy ez a kapcsolat hiteles. Kívülállóként nézve, ha valaki nem emiatt szereti ezt a sorozatot, hanem másért, és  nem feltétlenül akar szerelmi szálat látni, ez a ship nem meggyőző, és túl sok benne a disszonáns, hamis hang.

Előzmény: mizchris (2044)