djuice Creative Commons License 2008.10.03 0 0 8190
:) ez a Lonnie bácsi akkor csuda érdekes figura. Mindenesetre a cdn a piros turbánt viselő zenész látható...
Ez a c1 csak nem tud lekerülni a porondról! :)
Zsolti! Minden komolytalanságot félretéve szerintem a c1-nek tökéletes orgona billentyűzete van! Olyan amilyen kell (az én olvasatomban) Nem kemény nem lusta, pont olyan mint Norbi cx3-a, röpíti a kezet játék alatt és inspirál! (ezért is hagytam a fenébe az a33-át a nyáron miután nekem teljesen bejött a c1) De mint emlékszünk neked a klaviatúra méretekben is voltak nem túl rég extra kívánalmaid... :) Most kell rájönnöm hogy nekünk merőben másak a nézeteink. Ettől természetesen semmi baj nincs csak idáig nem értettem miért mondasz néha önmagadnak ellent, nade dombon ülő vadász eb legyen aki meg nem tévedett életében. :)
A kurzweil zongorák nagyon jó mechanikát kaptak, viszont hangra nagyon gyengék! (őrségi elavult minták stb) Nemrég hallottam egy srác pc3, 600 rúgós csoda ketyeréjét. Hát sajnáltam is szegényt hogy ennyi pénzt kidobott. Egy esi4000 meg pár okosan összeválogatott zongora minta keresztbe lefőzi 1/10 áron! :)
Ezzel azt hiszen most tényleg kiveséztük a témát.
Előzmény: tehtube (8189)