Lecso11 Creative Commons License 2008.10.03 0 0 7347
Amúgy nem voltunk rosszak, főleg úgy, hogy ugye se Benő, se Hendlein, se egy plusz potenciális légiós nem volt :) A 4-5-ös posztokon van egy db. Pantánk - igaz ő ma is kitett magáért, szvsz eddig rá sem lehet sok panasz. Kapar, hajt, és szépen ilyen 17 pontokat is összekapkod a palánk alatt. Nem láttam statot, de pattanója is lehetett egy rakás.
A Pécs meg elvileg ugye ezeken a posztokon hiperszuper, aztán lepattanózásban levertük őket szerintem.
Múltkor olvastam valahol KL nyilatkozatát Weltonról, hogy észre sem vette, hogy ennyit dobott. Hát ez ma is teljesen igaz volt, egyszercsak már 30 körül járt :) Vajkeze van; Bazsy talán neki még el is nézi majd a 12-es mezt :)
Marci nem sokat vállalkozott, viszont remekül irányított. Volt kb. annyi asszisztja egyedül, mint az ellenfélnek össz :)
Hofi továbbra is teljesen megbízhatóan játszik, stabilan dobál tíz fölött; Vojvoda ma gyengélkedett, ennek fejében is (edzőmeccs ide, edzőmeccs oda) jó eredmény ez a győzelem.

Meccs beszólása: Hartyáni törlést kér, törlő kölyök nem figyel, erre: "Mér' neki nem szabad sztrájkolnia, te b**i" :) Már most látom mi lesz a legfőbb hozadéka a szezonban a bírók cirkuszának...