Candy Perfume Girl Creative Commons License 2008.10.03 0 0 2028

Nem. Ne haragudj, de nem. Nem azt mondom, hogy teljesen rosszul látod, inkább azt mondom, hogy abszolút nem értek egyet. (utolsó bekezdésedre értem) Nem elfogultság a részemről, de részedről se legyen, le kell venni a szemellenzőt, és be kell látni, hogy ez a szál szerves része a nagy egésznek, annak, ami ez a sorozat. És ez nem új dolog, szerintem valahol a Babies & Bathwaternél kezdődött, talán korábban, talán később, de az első évad vége óta igenis jelen van, sokszor csak finoman, de most, hogy konkrétan is előtérbe hozzák, minden jogod megvan hozzá, hogy ne tetsszen, de egyáltalán nem logikátlan, out of the blue húzás a készítőktől.

Teljesen máshogy látod a két karakter közti kapcsolatot, mint én, talán a közeljövőben kiderül, melyikünk áll közelebb ahhoz, ahogy a készítők látják ezt, de ezen én nem akarok vitatkozni.

Lucas/Cuddy kapcsolat pedig nem potenciál, egyszerűen nem ugyanaz a súlycsoport a kettő, de szerintem nem is akarják elhitetni, hogy az, teljesen más a funkciója a dolognak. A magánnyomozó szerepe eleve átmeneti, és csak katalizátorként tették be, ebben biztos vagyok, de közben meg melyik nőnek ne esne jól az őszinte figyelem?

Nem baj, részemről nincs vita, csak jelzem, hogy abszolút nem értünk egyet egy fő kérdésben, és remélem, hogy te is találsz majd élvezhető részeket ebben az évadban. Szerintem nagyon jól alakul.

Előzmény: ladybyron (2027)