Dusi59 Creative Commons License 2008.10.02 0 0 888

Szia!

Egyszer én is vettem nashi körtét a plusban, de meg kell, hogy mondjam, nekem is nagy csalódást okozott. Kívülről nagyon szép, csábító volt, egyenként hálóba csomagolva. Megjegyzem, nagyon szeretem a körte minden fajtáját, de ez a nashi nagy csalódást okozott. Semmilyen íze nem volt. Még vízízű sem, mert a víznek is van aromája, íze. Én nem gondoltam arra, hogy esetleg korán, még érés előtt leszedték volna, mert egészséges friss volt még a szára is, hanem ennek szerintem ilyen (semmilyen) íze van.

Egyik ismerősöm kiment Kanadába a testvéréhez három hónapra és úgy gondolta majd főz mindenféle finomakat a testvér kanadai barátainak, de Ő is csalódott. Lecsót főzött ottani paprikából, ami természetesen gyönyörű, hatalmas  TV paprika volt, de az íze meg sem közelítette az itthoniét, de még a paradicsomé sem, a lecsó szerinte nem volt finom.

Én úgy gondolom mi nem ehhez vagyunk hozzászokva, mármint a nashi körtéhez, mi itt Mo.on sokkal finomabbat ehetünk, ezért én biztos nem veszek csak magyar körtét.

Üdv

Előzmény: groowe (885)