ildi0247 Creative Commons License 2008.10.02 0 0 1072

Szia!

Ez mindenképpen biztató, bár nem elsősorban Pattayára készülünk és nem 2*-osba, de ha mégis ez sikerül, ezek szerint akkor sem kell kétségbe esnünk. Elsősorban árfüggő, hogy melyik utat választjuk, mindenképpen menni és menni szeretnénk. Hogy ebben milyen körút lesz (Angkorral v. Arany3szöggel), még nem tudjuk, pár nap pihenés mindenképpen lesz benne. Egyéniben semmiképpen nem gondolkodunk (legalábbis 1. alkalommal), mikor 2-essel kezdődő áron is van 16 napos út, és még csak nem is akciósan, hanem kat.áron, nyilván ez kisebb kategóriájú szállodát jelent. Szerintem egyénileg sem lehet ennél kevesebből kihozni. Én azért választottam Pattaya helyett Ko Changot, mert nagyon tetszettek azok a képek, amiket az ottani szállodákról láttam: csodás, sűrű növényzetben megbújó bungallók, míg P.-n elsősorban sokemeletes betonhoteleket láttam. Az ottani partról valóban nem sok jót hallottam, olvastam, de már néztem progikat a környéken, ha mégis ez jönne majd össze. Olyanra gondoltam, mint Nong Nooch, krokodilfarm, Mini Sziám, és persze Korallsziget. Ha esetleg tudsz még ajánlani lehetőséget, azt megköszönném.

Kérhetném, hogy 1-2 képet is tegyél fel?

Köszi: Ildi.

Előzmény: Törölt nick (1070)