tehtube Creative Commons License 2008.09.30 0 0 8174

Itt van két kép róla. Állítható rajta: 1-2. egyesítetten a lassú és gyors sebesség, 3. torzítás, 4. rotorok aránya (blend), 5. a háromállású ramp kapcsoló lassabb-gyorsabb felfutási időket jelent., 6. végül egy magasvágó ami értelmetlenné teszi a 16 és 122 állást. Rá van írva hogy a soft tap chorale-tremolo, de ha erősen odataposunk a pedálnak, akkor már nem emléxem, vagy bypass, vagy stop-ot kapsol egy második szintű kapcsoló.

Kipróbáltam az EMU forrásommal a Motion Soundon. Ahogy Trambi írja, a 122-es állás benne csak porhintés, kizárólagosan csak a 145 használható orgonára. A többi használhatatlanul tompa. Szerintem voltak olyan okosok hogy lezli esetében a gyári állapotot vették alapul, tehát a dobrotoron rajta van a zokni és a hátsó rotortakaró panelek is fel vannak csavarozva a helyükre a lezliszekrényen. Ettől olyan zárt lesz a hangja az igazi lezlinek mintha vattával dugnánk be a fülünk. Szóval javaslom a kicsomagolását, ill a hangerőt a max érték közelébe tekerni.

Naszóval, rátettem a Motion sztereó alapjára, de elég élettelen hangzást adott mégha mindkét rotor definiáltan hallható is. A féllezlis megoldástól elég messze állt. pedig azon gondolkodtam, hogy meztelenül beépítem az ESI-be és műlacin nyomom azt valami könnyű aktívboxszal a további súlycsökkentés érdekében, de letettem róla.

Előzmény: szimizso1 (8173)