SzJoco_ Creative Commons License 2008.09.29 0 0 2440
Gratulálok, hogy te is vectrás lettél!

- Ablaktörlő lapát: Én 2 éve vettem a kék hipermarketben egy Champion ablaktörlőlapátot,akkor olyan 2000 Ft körül asszem, amire rá volt írva, h jó a vecire. Semmi baj nincs vele, tökéletesen töröl, pedig az autó télen-nyáron a szabadban áll.

- Motorolaj: kicsit olvass vissza, volt szó a hígabb/sűrűbb olajak előnyéről/hátrányáról korábban. Egyébként sztem a sima GM-es olaj viszonylag olcsó és megfelelő is. Opel kereskedésben tuti kapsz.

- Könnyűfém felnik: Én erről nem hallottam, szerintem annyi a lényeg, h a hóban nem mindig lehet látni a padkákat, meg meg neki is lehet csúszni, szóval megütheted könnyen a felnit. Meg télen nincs is sok értelme a könnyűfém felninek, úgyis havas lesz (már ha van hó) akkor meg, hogy mutasson is valamit, folyton takarítani kell.

- Rozsda: kókány munka: csiszolás, gitt festék, lakk, Rendes, valamit érő munka: csiszolás,fém kivágás. új fémrész felheggesztése, sziszolás - egyengetés, felületkezelés, festék, lakk. Az ár ilyen max 15e sztem, de akkor nagyon jó lesz

Ha tévedek valamiben, javítsatok ki!
Előzmény: Törölt nick (2437)