Eloszor is ''GRATULA'' !!!!
Szal ablaktorlo :en csak legtereloset hasznaltam,mert jobb a leszoritasa-most ataltam az uj autokon levo un.twin air lapatokra es nagyon bejottek...
Szal ablaktorlo:Bosc,Champion, amik nekem az elmult 11 evben bejottek....
Motorolaj na mindenki masra eskuszik erdemes jobb minosegu felszintetikusat v. teljesen szintetikusat venni-meghalalja.....
En most Mobil-1 -et hasznalok teljesen szintetikusat es megint csak elegedett vagyok vele.... usd be azon markakat a google keresojebe amiket majd ajanlanak es meglatod melyik jon ki a legjobban......
En szivem szerint lebeszelnelek minden nemu motoradalekrol........most is tobb botrany van a Prolong es Metabond korul pedig ezek a legismertebbek...
Lampa:tudod cserelni a burat kulon is,de nem hiszem,hogy barmelyik bontos is bele menne ilyenbe igy celszerubb cserelni az egeszet(mert repedessel amugy is parasodni fog) -nem egy nagy osszeg a vateran is van font mindig.....
Rozsdasodas:-ha valoban olyan elhanyagolhatoan kicsi a felulet akkor az is orvosolhato par ezer forintbol,de ha elviszed egy karosszeriashoz ott pontos osszeget mondanak majd.....
Asszem ennyi.....ha van tobb kerdesed ne tartsd magadban....