M0D ma:
Ugyan azonnali halál nem volt, csak pár trillió agysejtnek, de a 10-es skálán 9-es dugó volt ma is, és ilyen egyre gyakrabban lesz.
Kb dél körül hallottam a rádióban, hogy Diósd környékén M1 felé megtörtént a szokásos baleset. 51 felöl négy körül felhajtok M5 felé, aztán irány a belváros, gondoltam nem lesz itt gond. Egy darabig nem is volt... M1 felé a másik oldal teljesen áll, emberek nézelődnek a kocsik mellett. A kamionosok megint jól felhúztak, ugyanis szokásuk a dugóban úgy megállni egymás mellett, hogy előttük van 50-100 m, mert ők beszélgetnek. Ez azért baj, mert ez a 50-100m elég lehet az utánuk lévő autóknak, hogy a köv. lehajtónál elmenekülhessenek, de így nekik is várni kell. Tehát M1 irányában min 20km piknik volt. Az M5-ről már nem is engedtek fel több autót, mindenkit Hungária felé tereltek. Hogy M5-ön felfelé hol lehetett a dugó vége, azt el sem merem képzelni. Nagykőrösi úton befelé a Határ útnál volt a sor vége, innen elmenekültem Üllői felé. A Fradi pályánál lepillantva Lágymányosi felé, ugyanaz a látvány fogadott, mint M0D en, csak itt 3 sávban álltak. Azért kiváncsi lennék hány óra lehet Budafok felé kijutni a városból.
Aki ezért a helyzetért felelős, az köztörvényes bűnöző a szememben, éveket érdemelne, mert annyi embernek okoz napról napra idegességet, betegséget, idő és pénzveszteséget, hogy ezekért Hágában kellene büntetni.
Ha olvassa ezt valami
döntéshozó, netán
politikus az nagyon nagyon szégyelje magát, és ezt több százezer ember nevében mondhatom.