Köszi a segítséget.
Én azt hittem, hogy manapság már diploma nélkül nem ember az ember, persze szeretném az ellenkezőjét vallani, de a sznob világ sajnos nem erre van ráállva. Annyira ezt szajkózzák mindenhol.
Viszont abban is van valami, hogy ha mindenki diplomával a hóna alatt kuncsorog állásért, akkor ki fog termelni, szolgáltatni, dolgozni? (jajj, diplomások meg ne sértődjetek!!!)
Szóval, lehet, hogy a fiamnak nem való az egyetem. Gimi után is tudna OKJ-s tanfolyamokat végezni, aztán ki tudja mi lesz belőle. Még az is lehet, hogy "megtáltosodik".
Az is igaz, hogy a mi családunk nem lenne egy tipikus "waldorf" család. Biztos továbbra is menne a TV, a számítógép, és elektromos kütyükkel játszanának a fiúk, ahelyett, hogy kimennének a kertbe csiga versenyt rendezni. Mondom, még nem néztem alaposan utána, személyesen kellene tapasztalnom, mi az ami belefér nekik is, nekünk is. Azt is olvastam a fórmon, hogy iskokája válogaja, hogy mit lehet és mit nem.
Hozzánk a fóti waldorf suli esik közel, konkrétan ez édekelne, de várok még általános tanácsokat is.
Köszi