TUZI Creative Commons License 2008.09.29 0 0 6604
Hy.

Látom népszerűek a hsz.-im.:-)))
Akkor pontrol pontra válaszolnék.:-))

"Egy rendes fóliánál nem azt látod belülről, ami kívülről látszik."

Ugye nem nézel ennyire hülyének??
Nem egy fóliárol beszélek, ültem már jó pár sötétitet üvegű autóban. Ha lesz olyan fólia ami befelé sőtétit ,de kifelé SEMMIT sem ront a kilátásból akkor vevő vagyok rá.

"Mennyivel is okoznak több balesetet a fóliázott autók?"

Sajnos nemtudom, de szerintemn senki. Szerintem nem készült ijen felmérés.

".....de éjjel, pláne esőben enyhén kifelyezve életveszélyes"

Ezt a véleményem pedig fentartom. Nagyon szivesen kérek elnézést és látom be a tévedésem amint saját szememmel rendesen kilátok, ilyen körülmények közt egy foliázot autóból.

"Gondolom nem azért használják a versenysportban ezt az opciót, mert életveszélyes."

Megint csak én kérek bocsánatot, de ami a versenypályán jó az nem biztos hogy a közuton is hasznos. Az pedig hogy TE egy kvázi "gyári" változtatásról beszélsz én pedig a sufni tunigról. Pogácsa, kiforditot felni stb..
Amugy még egy adalék a versenypályás dologhoz. Satabilabb a versenyautó mert esetleg szinte semmi a rugózása. Oké, ez jó a sima versenypályán, de a közuton a nyomvályúban, vagy vasutiátjáróban, mit is fog ez a futomű csinálni. Elmondom elpattog ami már nem is biztos hogy annyira biztosnágos és jó dolog. Persze vannak vitathatatlan előnyei is, ez is tény.:-)

"Na én , ha nem a Škodával vagyok bizony máskép oldom meg a dolgot.:-))) Inkább nem részletezném.:-)))"

Pár kommenttel ezelőtt, Neked még a biztonság volt a legfontosabb........."

Ugye ezt sem kéne magyaráznom, mert szerintem Te is érted a két dolog közti eltérést, de legyen.

Két különböző dolog ba biztonság. Az hogy én nem fóliáztatok, nem sufnituningolom a futóművet, vagy pl. nem tetetek be utolag (sőt sehogy) xenon lámpát az egy dolog, nekem ez azt jelenti hogy az autóm biztosnágos. De ez nem azt jelenti hogy mindig a megengedet sebességgel közlekedem, hogy inkább kiszálok hogy meggyőződjek egy vasuti átjáróban arról hogy nem jön a vonat.

Vagyis talán ugy jobban érted hogy a közlekedés az egy másik aztal. Ott is vannak érdekes dolgok, mint a tuningban is. Nem utasitom el a tuningot bizonyos határig, de netovább. Ha valaki csak azért tesz fel uthengereket az autójára mert az qrva dögös, de közben a kerékcsapágy esetleg a legrosszabb pillanatban kiszakad , na az hülyeség, és veszélyes, én még büntetném is.

Talán ennyi. Remélem nem bántottalak meg, de nekem ez a véleményem, neked meg más. Nagy valoszínűséggel nem fogjuk tudni egymást meggyőzni, de azért vannak dolgok amiben egyet értünk, és ez is valami.:-))))))

Előzmény: Bálint1 (6600)