Most csak kutyafuttában...
A faporszívós hangra a laci-amp szimulációnál gondolok. Gyakorlatilag egy lower-upper glissandónál bújik ki a szög a zsákból, ui elvérzik az eredeti B-3-hoz képest, pontosan azért, mert az ekkor megvalósuló fizikai összhatás már nincs modellezve, még a B-3 ekkor kezd el hörögni, fortyogni, mintha a "Vezúv szörnyetege tápászkodna fel hogy lávát okádjon..."
Van egy teszt valahol, ahol ez is szépen hallatszik, majd megkeresem.
Amúgy ettől eltekintve kellemes kis játékszer a B4, én azért koncertre nem használnám, bár ki tudja... :)
A B4/II sokkal több beállítást enged meg, többekközt kapott egy laci-álljt is, de alapvetően a gyári presetei sokkal sz@rabbak az 1.1-éhez képest.
Még kíváncsi lennék az Emagic Logic Audio Platinum 5.5-ben található EVB3 emulációval mit csinálna a Hamichord, ui azt is lehet mindenre programozni, százszorta bővebben mint a B4-et és eddig ennek találtam a legtökéletesebbnek a laci és chorus-vibrátó effektjét, amit ugyanúgy lehet másra is használni, mint ha egy zengetőt kötne be vst-be az ember.
A dolog ott sántít, hogy ez integrálva van a Logicba és nem használható vst pluginként, vagyis csak a komplett feltelepített programmal fut, ami tulkép a Cubase ellenfele volt még létezett PC-re (ma már csak Mac-re).
A progit odaadtam Tube Zsoltinak, amúgy telepítve is csak kb. 40MB!
Egy próbát megér ez is. Sajnos a találkozásra csak nyáron lehet esély vagy nem tudom mikor, mert az egyetem most keményen diktálja a tempót = NO MUSIC! :(