TUZI Creative Commons License 2008.09.26 0 0 6550
Most és utoljára tőlem.:-(((

Van már egy önként :-))) vállalkozó aki ugymond megszervezné a OII talit. Van érdeklődő ,vagy csak én tépem a szám feleslegesen???

Tényleg nem hozakodom többet elő ezzel az fix ideámmal, csak gondoltam ez egy "szüz" társaság mindenki "majdnem" tiszta lappal indul. Mért ne lehetne össze hozni egy jó kis bulit?

Gyorsan felfedem magam, na jó annak aki nem ismer, szóval én itt-ott de több klubnak is tagja vagyok. Még nem voltam olyan találkozon ahol rosszul éreztem volna magam. Ismerősök, buli ,és Fanta.:-)))

Jővő hétvégén a Toyotásokkal megyek bulizni kecskemétre, (nincs Toyotám, és nem is tervezem a vételt:-)) de voltam már a Tháliásokkal is és pl. ha időm engedi minden veterán motor megmozduláson ottvagyok. Sajnos az idén erre nem nagyon volt alkalmam.
A Megánosokat nem emlitem mert az a klub szívem csücske , de belső ellentétek miatt az idén kiléptem a klubból.:-((( De a barátok megmaradtak, és mint nem tag azért ha tehetem ott vagyok a klub rendezvényeken.

Szóval kevesen vagyunk itt , de azért össze hozhatunk még akármit. Érdekel valakit vagy az ilyen megmozdulásokban inkább hagyatkozzunk a Škoda klubra???
Mint jeleztem nem erőltetem , csak gondoltam, mért ne???

Szóval, csesztessem BX kollégát hogy hozzon össze valamit, vagy felejtős az egész???