mindegy, túl vagyok rajta, 3 nap után úgy pattantam haza a kórházból, mint akit kilőttek, a 3 nap alatt pedig igazi antiszociális elemként a magánszobában tartózkodtam a babámmal, semmi és senki másról tudomást sem véve. na ilyesmi az en jovokepem is :D
amugy en remekul mulattam a fiatal dokisag megnyilvanulasan. 36. heten ugye strepto szures. (en mar reg nem problemazok azon, hogy hogy nezek ki es ki milyen testreszemet latja, szoval) szepen lebalnazom a ruhamat, slattyogok a szek fele, kozben kerdezek, stb. feltornazom magam, jokepessegu orvosom pedig a szokasos lendulettel lespriccel a fertotlenitovel (en itt mar vigyorogtam :)) megvizsgal, minden OK, mehszaj zart, es akkor... itt megakadt egy percre... le kene venni a strepto-t... hat azt majd akkor a jovo heten...
amugy ezek engem nem hatnak meg. harom dolgot kertem tole:
1. ne vagjon bele a gyerekbe
2. rendesen takaritson ki
3. szepen varrjon ossze :)
MAS:
ma hoztak a szallitok a lapraszerelt gyerekbutort. az ajtonktol a telek kapujaig kb 100 meter. aszondja a markoslegeny (50 eves, 170 cm, 60 kg) mutassa az utat! mondom: nem olyan bonyolult, egyenesen, es a vegen jobbra. ket fazon elhuz a dobozokkal, en meg szepen lassan gurulok utanuk. a ferjem bent volt, es hallotta, hogy aszondja a baromarcu a masiknak: nem igaz, hogy nem tudott elorejonni, amikor direkt mondtam! persze, legkozelebb majd szaladok - anyad!
ugylatszik szofosasom van :)
MEGINT MAS:
A multkor a CundA-ban vettem 2 bugyicsomagot, meg a gyereknek egy nadragot. allok a sorban (3.-kent) elottem ket no meg egy ficko. kimondottan szarul voltam, szedelegtem, melegem volt, nem kaptam levegot, stb. nocik nezelodtek hatra, es olyasmikrol kezdte beszelgetni, hogy az egyiknek a huga pont terhes, stb. meg veletlen sem engedtek elore. neha azert jol esne (eddig 3x fordult elo a ket terhessegem alatt ilyen jelenseg, az egyik az egyetlen Combinos utazasom alkalmaval, amikor egy megallot mentem :))
ezeket csak igy elmenyszinten, pentek estere :)