whitequeen Creative Commons License 2008.09.25 0 0 1990
Na akkor nembaj, ha most leszek a renitens...?^^
Ebben a pillanatban vagyok túl a s05e02-n, és...mit mondjak... IIIIIIMMMMÁÁÁÁdtam ezt a részt!!!!!!!!
Teljes extázisban vagyok!!!
Ugyanazt a rádöbbenést, azt a "......whoa......"-élményt éltem át, mint akkor, mikor a hébe-hóba össze-vissza elkapott epizódok után elôször kezdtem el sorban, közvetlenül egymás után nézni ôket (és gyakorlatilag 5 napon keresztül csak wc-re mozdultam ki elôlük...%-) )! Tudniillik azt, hogy basszus... hogy képesek ezek ennyire ZSENIÁLISAK lenni???!!! Nem is tudom eldönteni, a kameraállásokon tátsam-e jobban a szám, a párbeszédeken vagy a (hetibeteg[ek]-)sztorin, ráadásul !!!!egy új Egyéniség!!!!!, vééégre!!! A nyomozóba beleszerelmesedtem. Szentül megfogadtam, hogy én ugyan nem fogom nézni a spinoffot, de lehetetlen megállni!!!! :D House-szal pedig olyan tökéletesen kiegészítik egymást! "No!""Yes.", ill. "Cool!" xD
Basszus sose hittem, hogy egy 100% camerontalan epizódról így fogok ömlengeni :D Candy, legalább ez a része vigasztaljon :) Ja... az e06-os spoilerbe én is csúnyán beleszaladtam hqparadise-on... :SSSS Pedig nagyon igyekeztem ezeket elkerülni. Hát mit mondjak... I'm happy for you... (and of course everybody lies :P)

Bocsánat, hogy kitörtem a nagy egyetértésbôl... :>