ladybyron Creative Commons License 2008.09.25 0 0 1988

Üdv Candy! :-))

De ez a két epizód finoman szólva lehangolt, ez nagyon nem House-színvonal. Egyszerűen nem érzem mögötte azt az átgondolotságot, és zseniális írást, ami ezt a sorozatot jellemzi általában, mintha csak sodródnának most, és nem igazán tudják, mit akarnak kihozni belőle. (...) Én úgy érzem, hogy most valami nagyot kell lépni, hogy felrázódjon a sorozat, mert kezd nagyon ellaposodni, és ez az irány nem tetszik. 

Ezeket magam is írhattam volna. :-(( A külöbség annyi, hogy én az első részt elviseltem, sőt, az évadzárókhoz mérten még tetszettek is (közepesre értékeltem). No meg az, hogy én már akkor elkezdtem aggódni és huhogni, hogy ennek nem lesz jó vége, mert éreztem, hogy a sok látványos húzás mögött nincsen semmi, ami arra utal, hogy nem tudják, mit akarnak. Ez a mostani viszont siralmas volt, egyedül a hetibeteg-szál volt valamennyire érdekes, márpedig szerintem ciki, ha egy House-epizódból ez az egyetlen említésre méltó. Arra például nem is emlékszem, hogy mit csináltak a tanoncok, rémlik, hogy Cuddy valamit megint ellenkezett, de olyan jelentéktelen jelenet volt, hogy nem tudom felidézni. Wilson halálosan idegesítő (hát, nem gondoltam volna, hogy ezt valaha leírom...) A magánnyomozó pedig nagyon halovány. A további spoilerek engem inkább további aggodalomra késztetnek. Tudsz valami reménykeltőt? :-))

Előzmény: Candy Perfume Girl (1982)