Törölt nick Creative Commons License 2008.09.25 0 0 240
"Most ha emberek alkották meg, mi szándékukban állna olyan bináris kódót rejteni ebbe a gabonakörbe, amit a nagy matematikus zseniink még mindig nem tudták összerakni, hogy mi a fenét jelent???"

Kedves! Az úgy véletlen nem 5-lött fel benned esetleg, hogy azért nem tudják megfejteni, mert szándékosan nem jelent semmit netán például...? ;)
Lehet hogy én vagyok a fura csodabogár, de bennem ez is csak a tréfás kedvű csibészek által kreáltság lehetőségének valószínűségét erősíti.
Óriási szivatás ugyanis nyilvánvalóan, hogy nagy zagyvaságot, óriási semmit "kódolnak" bele, a sok agyas meg hadd izzadjon, ők meg röhögnek a markukba....
Nem triviális? 8-D

"Másrészt meg, hogyan lehet képes néhány elmeroggyant ember egy bináris kódót elrejteni egy gabonakörben?"

Hogyan tudunk űrhajókat építeni? Szívet átültetni? Mikroprocesszort gyártani (amiben többmillárd mikroszkópikus méretű tranzisztor hibátlanul dolgozik) és sorolhatnám...
Korábban írtam már: hogy tüntette el a mozodonyt és hogy ment át a Kínai Nagy Falon David Copperfield?
Valahogy.
És biztos, hogy sem varázslattal, sem földönkívüli vagy isteni segítséggel!
Ügyesen. Az ember ügyes és leleményes, egyre fejlettebb technológia birtokában.
Írtam már: ne becsüljük le az emberi leleményt.

Attól, hogy nem tudjuk milyen technikával, megoldással alkották, még nem kell azonnal kis zöld emberkékre gondolni kizárólagos magyarázatként. Azt lenne üdvös megértened, hogy ezer más lehetséges és reálisabb magyarázat van a (természetesen nem kizárt) földön kívüli eredeten kívül. De úgy látszik, hiába ismétlem neked. Hinni akarsz és hiszel is.. Én is hinni akarok, de nem hiszek, csak akkor, ha bizonyosság is van... ;)

"Éppen ezért nem tudom elfogadni azt hogy emberi kreálmány lenne. Ennek a gabonakörnek az alkotói földönkívüliek voltak, számomra ez kétségtelen."

Én értem hogy ebben hiszel és hidd el mérhetetlenül boldog lennék én is ha ez bebizonyosodna. E.T. rajongó vagyok magam is. Ha meglátogatnának, tárt karokkal fogadnám őket még kegyesen méltóztatnék elfogadni meghívásukat a bolygójukra is... ;)

Azonban megállapítani valamiről azt, hogy biztosan földön kívüli lények alkották, egy nagyon nagy súlyú állítás. Belegondoltál már mekkora? Ha ez tény lenne, az emberiség új korszakába lépnénk!

Próbálj kicsit józanul gondolkodni!
A földönkívüli arc, ami a körben látható pontosan az "design", ami az összes filmben, rajzon, számítógépjátékban, képregényben (stb) van. Azaz olyan, ahogy azt az ember elképzelte. Ezért írtam, hogy sci-fi standard. Kb olyan ez, mint a kék szemű szőke szakállas, izmos Jézus.. Gondolod, hogy úgy nézett ki, ha egyáltalán létezett? Bizonyosan nem.

Komolyan elhiszed, hogy ha léteznek értelmes lények az univerzumban azok pont így néznek ki?
Az összes fotó és videó, ami ezt a stílusú lényt ábrázolja bizonyítottan hamis.

És gondolod, hogy azzal foglalkoznának hogy egy gabonakörbe lerajzolják nekünk magukat? Nem érzed mennyire infantilis és nevetséges?
Egy fejlett civilizáció, aki ideért és fel akarja velünk venni a kapcsolatot, az titokban éjjel megfejthetetlen kódot helyez el egy gabonatáblán az önarcképével?
Ennél tartsuk már őket többre könyörgöm!!

Ha léteznének és itt lennének, ezer százalékig biztos lehetsz benne, hogy nem ezt tennék. Gondold végig! Te ezt tennéd a helyükben? Én nem. És mi sokkal fejletlenebbek vagyunk náluk, hiszen a naprendszerünkből is alig bírunk kijutni, nemhogy sok fényévre levő bolygókra repüljünk.
Biztosíthatlak, hogy ha itt lennének és akarnának velünk kommunikálni, akkor megtennék könnyedén, hatékonyan és egyértelműen.
(Pl. egyszer csak a világ összes televíziója az ő adásukat adná vagy hologrammot vetítenének minden létező ember feje elé, esetleg a gondolatainkban szólalnának meg, vagy ki tudja, milyen számunkra elképzelhetetlen fejlett módszet alkalmaznának)
Gondolod, hogy olyan ügyetlenek, hogy nem képesek egy számunkra megfejthető bináris kódot alkotni? Ha már felismerték hogy ezt a kódrendszert ismerjük, akkor azt is tudják, hogy küldjenek megfejthetőt. Mellesleg, ha tanulmányoztak minket, fejlettségükből adódóan nyilvánvaló lenne, hogy a mi nyelvünkön szólnának hozzánk. Nem lenne nagy kunszt. Minek bíbelődnének bináris kódokkal? Nonszensz nonszensz hátán..

Hiszel bennük, tiszteled őket és mégis ennyire alábecsülöd őket? Gondold ezeket végig, mielőtt nyilvánvaló emberi tréfáknak bedőlsz..!
Előzmény: Jessica Fan (239)