,,Szia! -bár nem tartom magam szakértőnek, de a megfogalmazásod kicsit általánosra sikeredett."--nna erről beszéltem!!!Vagyis KIOKTATTAD!Akkor most ki fikáza a kit?Hát Ő így tudta előadni!Neki ez a stílusa,ezt kell elfogadni!Neked meg az ami!Amúgy szerintem nem fikáztam nem pocskondiáztam senkit,legfeljebb Te úgy érezted!Mert én milyen stílust alkalmazok ami nem ide való?Hát akkor hova?-Az emil címed meg kb. 2 hete még látható volt,de ez már mindegy senkit nem érdekel!--Az elmúlt néhány bejegyzésem pedig senkit nem zavart rajtad kívül!Az,hogy Te nem vettél részt pár napig a fórum beszélgetésein nem jelenti azt,hogy elnéptelenedett!!!
Pl.milyen dolgok amik nem idevalók?Az,hogy motorozunk?Vagy,hogy füvet nyírok szombaton?-Hát beszélgetünk vagy mi a fene?Vagy azzal keressek egy motoros vagy fűnyírós fórumot?-Nem oktattál ki,hanem megmondtad a tutit....Nna hálistennek!Nyúl viszi a puskát!Megértelek!Mindenkinek vannak érzékenyebb napjai!
Ezt meg már úgy értelmezed ahogy akarod!Én nem akartalak megbántani...
Azért szrintem ezt is érdemes átgondolni nem?Mert abból lehet tanulságot levonni,ha megmondják a hibáinkat...