Jessica Fan Creative Commons License 2008.09.25 0 0 239

"Az alien-fejet szerintem bizonyosan nem; 101% biztos vagyok szubjektíve, hogy azt emberek csinálták. A bináris kód és klasszikus sci-fi standard ufoanauta arc számomra nyilvánvalóan bizonyítja, hogy emberi kreálmány."

Most ha emberek alkották meg, mi szándékukban állna olyan bináris kódót rejteni ebbe a gabonakörbe, amit a nagy matematikus zseniink még mindig nem tudták összerakni, hogy mi a fenét jelent??? Másrészt meg, hogyan lehet képes néhány elmeroggyant ember egy bináris kódót elrejteni egy gabonakörben?

Kitaposni kitaposhatnak egy ábrát, na, de, kódókat is belerejtenének???Hogyan???

Éppen azért kínlódnak még mindig a megfejtésével, mert valahányszor sikerült valamit kihozniuk belőle, értelmetlen volt. Éppen ezért nem tudom elfogadni azt hogy emberi kreálmány lenne. Ennek a gabonakörnek az alkotói földönkívüliek voltak, számomra ez kétségtelen. ÉS nagyon szoktam utálni ha a szkeptikusok, és a realisták azt próbálják bemagyarázni nekem hogy ezt az alien arcot emberek alkották.

A kódra visszatérve állítólag többször megfejtették már ezt a kódót, de mindegyik jelentése különbőző.

Előzmény: Törölt nick (237)