ninovarga Creative Commons License 2008.09.24 0 0 709
Természetesen, terelgetem, terelgetem a népet, de FÖLterelni, nyilvánvalóan, csak ott tudom, ahol van mire. A baj az, ha ott sem sikerül. Sokan nem hiszik el, hogy mit veszítenek.
Hamisítatlan mediterrán környezetet lehet teremteni a dombokon. Az inverziós légréteg csodákra képes. Bizonyítja, hogy általában nem alapvetően a nagy lehűlések alkalmával idekerült levegővel van a baj, hanem az azzal lépi át a kritikus küszöböt, hogy nyugalomba kerül és éjszaka drasztikusan továbbhűl. A legalsó réteg fölött maradó, könnyebb, enyhébb (a légtest kevésbé kihűlt) része már elég is az üdvösséghez. Csakhát talaj is kell alá, amibe a növényt ültetjük. Hát erre "találták ki" a dombot. Egy dombvidék leírhatatlanul nagyobb potenciált képvisel ezáltal, természetesen nem búzaegyenértékben számolva. Az a szörnyű baj, hogy úgy állnak itt ezek a dombok, mint a kiaknázatlan aranybányák. Nem jutottunk el odáig, hogy meglássuk a vas és az arany értéke közti különbséget. Mi itt is "vasat" akarunk bányászni, úgy, mint ott, ahol csak az van.
Előzmény: valila (708)